• Menu
  • Menu

Comerç “Casa Gispert”


Comerç “Casa Gispert”

Carrer Sombrerers, 23 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 938 446 000
E-mail: comandes@casagispert.com
Web: https://www.casagispert.com/

D'aquells llocs que només entrar i, sense saber per què, aconsegueix arrancar-te un somriure.

És una de les botigues d'alimentació més antigues de Barcelona; i això és respira en cada un dels seus racons. M'encanta que l'hagin conservat tal i com era. Encara hi ha el mostrador de fusta de noguera i l'antic forn de llenya que, per cert, continua funcionant i del que m'expliquen orgullosos que és únic a Europa. Tot plegat és un museu.

Estan venent productes colonials des de 1851, data en la que apareix la "Casa Gispert" en forma d'antic magatzem de gra. De seguida, els germans Gispert es van convertir en autèntics mestres torradors.

Poc a poc, s'han anat adaptant als nous temps i a les noves necessitats oferint productes selectes com la fruita seca, el cafè, el cacau, espècies com la vainilla, la canyella o el safrà, olis d'oliva, xocolates, etc; sempre buscant el producte de proximitat de màxima qualitat i treballat de manera artesanal.

Als voltants de Nadal, fan unes cistelles irresistibles i durant la resta d'any ofereixen un gran ventall de caixes-regal. N'hi ha moltes, però les que més em van cridar l'atenció son:

- "El Soparet": amb els productes necessaris per fer un bon àpat a casa d'algun amic.

- "La Saludable": potser és la caixa més sana!

- "Glutefri": lliure de gluten.

- "Eco - Ve": on tots els productes son ecològics.

Un museu fantàstic!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *