• Menu
  • Menu

Hotel "Rossli"


Hotel "Rossli"

Accès

S'accedeix sense problemes. L'hotel està al centre del poble.


Promenade 10 CH
Gstaad (Suïssa)
Telf: +41 33 748 42 42
E-mail: info@posthotelroessli.ch
Web: https://www.posthotelroessli.ch/

Hotel petit i familiar ubicat al mig de la zona més antiga de Gstaad. És dels més senzills (o menys luxosos) de la zona, però la seva ubicació i la seva història el fan únic. El poble de Gstaad és petit; de fet, només son dos o tres carrers plens de botigues de luxe. En una cruïlla està l'hotel. Em va sorprendre la quantitat de botigues i la poca oferta gastronòmica del poble.

L'hotel data de 1845. És la típica caseta que ens imaginem tots quan pensem amb les construccions de Suïssa: fusta per tot arreu i sostre de pissarra. Té 18 habitacions i 2 restaurants (suposo que per cobrir la manca que hi ha al poble). Vaig menjar un dia al "Stübli" a on em van servir menjar molt casolà amb producte força bo.

La primera construcció va ser al 1823; però al 1845 va ser quan es va habilitar per ser hotel. Els hi encanta deixar clar que son un edifici històric: fotos i objectes antics decoren les parets de la mini-recepció. Durant cert temps també va ser la oficina de correus del poble (suposo que d'aquí ve el seu nom). És l'hotel més antic de la zona. 4 generacions de la mateixa família han estat les responsables de la gestió de l'hotel des de 1922.

Dins és autèntic. A la part de baix, hi ha els restaurants i la petita recepció. Unes escales estretes de fusta, que grinyolen a cada pas, porten al pis de dalt que és on hi ha les habitacions. Aquestes son súper amplies i confortables, amb wi-fi a totes elles.

Com a serveis adicionals, ofereixen paquets d'esquí a l'hivern i rutes de senderisme i bicicleta a la primavera/estiu. Però el que em va semblar més provocador (no vaig tenir temps de fer-ho, però tornaré només per això) és que organitzen excursions setmanals a una cabana privada ubicada en plena muntanya.

Hotelet del tot recomanable, de tracte molt familiar i amb una ubicació immillorable.

Disculpeu la manca de fotos. A la web de l'hotel en podeu veure més.

Categoria: 3
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies