• Menu
  • Menu

Hotel “Rossli”


Hotel “Rossli”

Accès

S’accedeix sense problemes. L’hotel està al centre del poble.


Promenade 10 CH
Gstaad (Suïssa)
Telf: +41 33 748 42 42
E-mail: info@posthotelroessli.ch
Web: https://www.posthotelroessli.ch/

Hotel petit i familiar ubicat al mig de la zona més antiga de Gstaad. És dels més senzills (o menys luxosos) de la zona, però la seva ubicació i la seva història el fan únic. El poble de Gstaad és petit; de fet, només son dos o tres carrers plens de botigues de luxe. En una cruïlla està l'hotel. Em va sorprendre la quantitat de botigues i la poca oferta gastronòmica del poble.

L'hotel data de 1845. És la típica caseta que ens imaginem tots quan pensem amb les construccions de Suïssa: fusta per tot arreu i sostre de pissarra. Té 18 habitacions i 2 restaurants (suposo que per cobrir la manca que hi ha al poble). Vaig menjar un dia al "Stübli" a on em van servir menjar molt casolà amb producte força bo.

La primera construcció va ser al 1823; però al 1845 va ser quan es va habilitar per ser hotel. Els hi encanta deixar clar que son un edifici històric: fotos i objectes antics decoren les parets de la mini-recepció. Durant cert temps també va ser la oficina de correus del poble (suposo que d'aquí ve el seu nom). És l'hotel més antic de la zona. 4 generacions de la mateixa família han estat les responsables de la gestió de l'hotel des de 1922.

Dins és autèntic. A la part de baix, hi ha els restaurants i la petita recepció. Unes escales estretes de fusta, que grinyolen a cada pas, porten al pis de dalt que és on hi ha les habitacions. Aquestes son súper amplies i confortables, amb wi-fi a totes elles.

Com a serveis adicionals, ofereixen paquets d'esquí a l'hivern i rutes de senderisme i bicicleta a la primavera/estiu. Però el que em va semblar més provocador (no vaig tenir temps de fer-ho, però tornaré només per això) és que organitzen excursions setmanals a una cabana privada ubicada en plena muntanya.

Hotelet del tot recomanable, de tracte molt familiar i amb una ubicació immillorable.

Disculpeu la manca de fotos. A la web de l'hotel en podeu veure més.

Categoria: 3
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *