• Menu
  • Menu

Escapada Playa Mero


Escapada Playa Mero

Accès

S’accedeix per carretera, en bon estat, des de Caracas.

Aneu amb compte perquè les indicacions son inexistents.


Parque Nacional Morrocoy
Falcón (Veneçuela)

És una de les platges menys concorregudes del Parc Nacional de Morrocoy (conjunt d'illots i "manglares" que composen un dels litorals més espectaculars de Veneçuela), a l'estat de Falcón al nord-oest.

No em cansaré de dir, una i altre vegada, que Morrocoy és el gran desconegut d'aquest meravellós país. Els veneçolans tenen clar que és un paradís i s'encarreguen de no parlar-ne gaire... suposo que és la seva manera de protegir aquesta meravella de la natura.

Arribar al Parc Nacional, per carretera des de Caracas, no és fàcil. Els cartells indicatius son inexistents. Tingueu paciència perquè, creieu-me, la visita val realment la pena. A l'entrada del parc, un cartell de fusta dóna la benvinguda amb el següent missatge: "Este parque pertenece a los venezolanos, algunos ya murieron, otros todavía vivimos, pero la mayoría aún no ha nacido". A partir d'aquí, una carretereta de corbes no gaire llarga et va portant cap a dins del parc. Diferents "marinas" (petits ports) van desfilant a la dreta. D'aquí surten els "peñeros", que són barques de fusta que serpentegen per entre els "manglares" per apropar-te a qualsevol raconet fantàstic.

Des d'on et deixa el "peñero" fins a la platja hi ha una distància de 200 metres aproximadament. Força vegetació regala espais d'ombra que agraeixes moltíssim. Recomano caminar cap a l'esquerra per gaudir de més intimitat encara, doncs el primer tram de platja és el més concorregut. Kilòmetres de sorra son dividits en petites platgetes per les mateixes plantes i palmeres. Aigua blau turquesa súper transparent i sorra blanca, algunes algues i plantes que arriben fins el mar. Natura en estat pur.

No hi ha cap servei. De fet, les mateixes "posadas" (hotelets) son les que t'ofereixen els "peñeros" per portar-te fins a les platges amb el servei de hamaques, para-sols, menjar i beguda per tot el dia.

És un regal de la natura.

Duració:

Un matí és suficient, doncs la calor i el sol son molt forts.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *