• Menu
  • Menu

Restaurant “Barefoot”


Restaurant “Barefoot”

Accès

S’accedeix fàcilment tant amb cotxe com a peu. Està a la mateixa platja Surfside Beach; a la carretera que uneix el centre amb l’aeroport.


L.G. Smith Boulevard 1 - Surfside Beach
Oranjestad (Aruba)
Telf: (+297) 588 9824
E-mail: eat@barefootaruba.com
Web: https://www.barefootaruba.com/

M'encanta com es descriuen ells mateixos: "Elegant Dining in FlipFlops". Tal qual.

Restaurant discret i el.legant alhora. Senzill, però decorat amb molt gust.

A la part de dins, el terra és de fusta i hi ha una zona (la del mig) que té sorra de la platja. Les taules son de color fosc amb espelmes. La llum és tènue i això fa que els colors siguin càlids. El sostre està fet amb bruc i les exuberants plantes estan per tot arreu. Ambient rústic amb molt d'encant.

La part de fóra és meravellosa. Les taules estan ubicades a sobre mateix de la platja Surfside Beach i totes les palmeres estan plenes de llumetes. Per mi, aquest restaurant està ubicat a una de les platges més boniques i solitàries de la illa. Sorra molt blanca i aigua impressionantment blava.

Es va obrir al 2010 i des d'aleshores estan donant un servei bo en un entorn inigualable; de fet, des del 2011 que reben el premi a la excel.lència de Tripadvisor. Ells son fantàstics.

La cuina està oberta 7 dies a la setmana, tant per dinar com per sopar.

Recomano fer reserva prèvia. Sempre està bastant ple.

Tipus: barreja de cuina caribenya amb internacional. Tenen bon producte cuinat senzill. Vàrem tenir la oportunitat de provar l'amanida de salmó fumat, la tonyina amb salsa teriyaki i el duet de xai. Tot molt correcte.

Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *