• Menu
  • Menu

Restaurant "Barefoot"


Restaurant "Barefoot"

Accès

S'accedeix fàcilment tant amb cotxe com a peu. Està a la mateixa platja Surfside Beach; a la carretera que uneix el centre amb l'aeroport.


L.G. Smith Boulevard 1 - Surfside Beach
Oranjestad (Aruba)
Telf: (+297) 588 9824
E-mail: eat@barefootaruba.com
Web: https://www.barefootaruba.com/

M'encanta com es descriuen ells mateixos: "Elegant Dining in FlipFlops". Tal qual.

Restaurant discret i el.legant alhora. Senzill, però decorat amb molt gust.

A la part de dins, el terra és de fusta i hi ha una zona (la del mig) que té sorra de la platja. Les taules son de color fosc amb espelmes. La llum és tènue i això fa que els colors siguin càlids. El sostre està fet amb bruc i les exuberants plantes estan per tot arreu. Ambient rústic amb molt d'encant.

La part de fóra és meravellosa. Les taules estan ubicades a sobre mateix de la platja Surfside Beach i totes les palmeres estan plenes de llumetes. Per mi, aquest restaurant està ubicat a una de les platges més boniques i solitàries de la illa. Sorra molt blanca i aigua impressionantment blava.

Es va obrir al 2010 i des d'aleshores estan donant un servei bo en un entorn inigualable; de fet, des del 2011 que reben el premi a la excel.lència de Tripadvisor. Ells son fantàstics.

La cuina està oberta 7 dies a la setmana, tant per dinar com per sopar.

Recomano fer reserva prèvia. Sempre està bastant ple.

Tipus: barreja de cuina caribenya amb internacional. Tenen bon producte cuinat senzill. Vàrem tenir la oportunitat de provar l'amanida de salmó fumat, la tonyina amb salsa teriyaki i el duet de xai. Tot molt correcte.

Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies