• Menu
  • Menu

Apartaments "Living Lisboa"


Apartaments "Living Lisboa"

Rua da Vitoria, 42
Lisboa (Portugal)
Telf: 93 3170396
E-mail: info@livinglisboa.com
Web: https://www.livinglisboa.com/

Sempre que viatjo m'allotjo en hotels o cases de turisme rural. No tinc per costum fer-ho en apartaments. Aquesta va ser la meva primera vegada i en vaig sortir satisfeta. És una molt bona opció per tots aquells que visiteu Lisboa.

Els apartament tipus "Junior" són apartament per dues persones amb dormitori, cuina completament equipada, bany i menjador. Excepte el bany, totes les estances tenen les seves finestres i/o balconets cap al meravellós barri de Baixa.

Els apartaments es van reformar fa poc. El terra és de parquet i les parets de color blanc immaculat; tot i que amb les rajoles hidràuliques han aconseguit donar-li un aire antic encantador.

Tenen totes les comoditats possibles: wi-fi gratuït, TV LCD amb canals via satèl.lit, suport per iPod, aire condicionat, calefacció, assecador de cabell i cafetera Nespresso.

Però... el millor de tot és, sense dubte, la seva ubicació. Els apartaments estan a un carrer de vianants al bellmig del centre històric. A 100 metres hi ha l'estació de metro de Baixa/Chiado i s'accedeix a peu als quatre barris mítics imprescindibles de visitar: Alfama, Barrio Alto, Chiado i Castelo. Molt a propet hi ha la Praça do Comércio que tan em va enamorar i el Elevador de Santa Justa tantes vegades fotografiat.

En definitiva, és una opció més que recomanable pels que passeu uns dies a Lisboa.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies