• Menu
  • Menu

Escapada Camí de Ronda de S’Agaró (de Sant Pol a Sa Conca)


Escapada Camí de Ronda de S’Agaró (de Sant Pol a Sa Conca)

Accès

A la platja de Sant Pol hi ha zona blava per deixar el cotxe. Des d’aquí, s’accedeix relativament fàcil al camí de ronda.


SAgaró
Girona (Espanya)

Caminar veient el mar, per mi, no té preu.

Al final de la Platja de Sant Pol, just on hi ha les moníssimes casetes de colors, estan les indicacions per agafar el camí de ronda direcció Platja d'Aro (nord). No té pèrdua. Està molt ben indicat.

Després de caminar pocs minuts, s'arriba a la Punta d'en Pau. Des d'aquí hi ha una de les millors vistes de la llarga Platja de Sant Pol que hem deixat enrere. De fet, es veu tota la baia sencera. En aquest punt és on comença la muntanya de S'Agaró. A mà esquerra, cases majestuoses es deixen entreveure mostrant un passat gloriós. A mà dreta, penya-segats i el mar. És molt fàcil d'entendre per què es van fer aquelles cases just allà: impressionants vistes!

Aquest camí es considera una obra modèlica construïda arran de les cases de luxe de la classe burgesa durant els anys 20-30. Està fet amb pedra granítica que queda perfectament integrada a la costa.

De seguida s'arriba a la Cala Pedrosa. Una cala petita, plena de roques i amb una aigua súper transparent. Raconet fantàstic per fer fotos, però gens còmode. A la Punta de la Cala Pedrosa hi ha la plaça Mirador amb una glorieta que té unes vistes fantàstiques.

Continuant el camí de ronda, finalment s'arriba a la popular Sa Conca, on els pins arriben fins pràcticament l'aigua. Platja relativament gran amb unes roques al mig que la divideixen en dues parts. Si no estigués tan concorreguda, seria molt bonica.

Sempre m'han entusiasmat els camins de ronda. però he de dir que aquest té un encant especial.

Duració:

30 minuts aproximadament cada trajecte (anar i tornar).


Nens

Sense problemes si es vigilen de prop. Hi ha penya-segats.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *