• Menu
  • Menu

Posada “Kanosta”


Posada “Kanosta”

Accès

Una vegada arribats a Chichiriviche, agafar l’avinguda principal que boreja el mar (Av. Principal Playa Norte) i anar, mirant a mar, cap a l’esquerra. La posada està al final de tot.


Av. Principal Playa Norte Chichiriviche
Falcón (Veneçuela)
Telf: (0259) 8186246
E-mail: info@kanosta.com
Web: https://www.kanosta.com

Em va encantar l'oasi que té la Patrizia Barsanti al bellmig de Chichiriviche. Un espai aïllat de tot el que passa fóra de les seves parets. La posada és un fidel reflex de la seva forta personalitat. Ambdós van al seu aire, sense deixar-se influenciar per les tendències o la moda.

Ella és italiana de sang, però veneçolana de cor. Adora Veneçuela i parla amb verdadera passió de la naturalesa i de la gastronomia d'aquest meravellós país. Va arribar-hi molts anys enrere, s'hi va quedar i ara no dubte en afirmar que no tornarà mai a Europa.

La posada, tot i tenir el seu caràcter, transmet pau i tranquil·litat. Mil i un detalls, tots ells amb una història i una explicació al darrera, fan que sigui única i diferent. Se la veu mimada, consentida; i això em va agradar molt. Materials molts rústics barrejats a la perfecció gràcies a la creativitat de l'artista... alma mater de tot plegat.

Per la Patrizia, la gastronomia és un acte d'amor compartit. Tal qual. És per això que s'hi entrega en cos i ànima. És impressionant veure com la bona cuina també es pot trobar allunyada de les grans ciutats.

Els sopars són a l'aire lliure: ambient súper romàntic, sota les palmeres, amb les taules de fusta i la llum de les espelmes. Vaig tenir la oportunitat de provar la cassoleta de formatge fos amb codony de fruita, ametlles i pinyons (quasi ploro), pasta amb formatge i pinyons, peix sobre un llit de patates i salsa de tomàquet i el flam que va aconseguir que acabés el sopar igual que com el vaig començar... plorant!

Els esmorzars es serveixen dins, sota els incansables ventiladors penjats del sostre de bambú. Safates de fruita tropical impecablement tallada, gran varietat de formatges i arepes et fan començar el dia amb força energia.

He de dir, però... que el que més em va robar el cor va ser la porxada. Em va ser fàcil trobar el moment per passar-hi uns minutets i deixar passar el temps sense fer res més que gaudir del silenci. Sofàs de fusta, detalls de ceràmica, bancs fets amb troncs, un gronxador que es belluga en silenci... no hagués sortit mai d'aquell raconet de tranquil·litat.

Les habitacions son molt rústiques i còmodes alhora. Impecablement restaurades i súper netes. Totes elles amb aire condicionat, T.V. i nevera. La posada disposa de wi-fi, tot i que molts dies el problema està en que no arriba internet a la casa.

A la part del darrera, hi ha un jardinet amb una pèrgola que té barbacoa. L'espai és força gran i és ideal per tots aquells que aneu amb nens.

Disposen de servei de "peñero" per anar a qualsevol de les impressionants platges del Parc Nacional de Morrocoy. Et recullen i et deixen a la platja que hi ha just davant de la posada. Comoditat màxima. Dins del servei queda inclòs una nevera amb begudes i gel.

La Patrizia ha aconseguit crear un raconet autèntic i fer-ne el seu propi museu.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *