• Menu
  • Menu

Hotel Rural “Biniarroca”


Hotel Rural “Biniarroca”

Accès

S’accedeix amb cotxe per carretera en bon estat.

Agafar la carretera que uneix Sant Lluis amb Es Castell (ME-6). Sortint de Sant Lluis, als pocs metres, hi ha un trencall a mà esquerra que indica “Agroturisme”.

Hi ha pàrking privat.


Camí vell, 57 Sant Lluís
Menorca (Espanya)
Telf: (+34) 971 150059
E-mail: hotel@biniarroca.com
Web: https://biniarroca.com/

M'encanta que Menorca encara sigui capaç d'oferir aquest tipus d'allotjament, mantenint sempre l'arquitectura original de la illa i allunyant-se del turisme massiu. Sempre agrairé a la gent que ho fa possible.

En aquest cas, i per sorpresa meva, l'alma matter de tot plegat és una senyora d'origen anglès. Sheelagh Ratliff va decidir deixar la seva estressant professió en el món de la moda a Londres per regalar-se una vida més tranquil·la a Menorca. Va ser aleshores quan "Biniarroca" va viure la transformació passant de ser una granja de vaques de producció de formatge a un agroturisme.

L'agroturisme és una masia (o "lloc" com ho anomena la gent de la illa) impecablement mimada. Res està fóra de lloc. Tots els detalls estan súper cuidats. Té un caire molt rústic, però disposa de totes les comoditats d'avui dia (habitacions amb wi-fi, tv, aire condicionat, etc).

La casa principal és on hi ha la recepció, el restaurant, una sala d'estar interior i algunes de les habitacions. Dues piscines s'amaguen pels jardins inspirats en la riviera italiana. He de confessar que em va robar el cor la piscina petita... té un encant especial. Al voltant, hi ha altres habitacions amb els seus corresponents petitons patis privats. Els jardins tenen raconets molt entranyables per poder gaudir de certa intimitat.

A l'hotel es pot contractar el servei de massatge. L'ofereixen tant dins l'habitació, com a una zona que està habilitada al costat de la piscina petita, sempre sota l'atenta vigilància d'un Buda.

Ells coneixen molt bé la illa i no dubten, en cap moment, a ajudar als hostes a decidir i/o reservar qualsevol activitat fóra de les seves instal·lacions.

Vull destacar, per una banda, la qualitat de l'esmorzar: un bufet dolç i salat amb productes de proximitat molt provocadors col·locats amb molta cura. Per altre, un detall molt clar de que pensen en la comoditat dels visitants és que disposen de servei de dutxes per tots aquells que ja han fet el chek-out i volen aprofitar el dia a la illa. S'agraeix molt.

Allotjament rural, allunyat de les masses, amb un servei fantàstic.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *