• Menu
 • Menu

Restaurant “Mas Sorrer”


Restaurant “Mas Sorrer”

Accès
S’accedeix, per carretera en bon estat, fins al pàrquing del restaurant.
GI-643, Km. 0,5 Gualta
Girona (Espanya)
Telf: 677458854
E-mail: massorrer@massorrer.cat
Web: https://www.massorrer.cat/

Fa més de 10 anys que és un referent de les nits estiuenques de l'Empordà.

Tot i que ja no estan els gira-sols gegants que tant el caracteritzaven, s'ha reafirmat com a espai multicultural amb concerts i festivals de curtmetratge que es van repetint any darrera any amb més i més afluència de públic.

Diferents espais per donar cabuda a diferents alternatives.

A mà dreta hi ha el mas; completament recobert d'heura i envoltat de tauletes. Cap taula és igual a la del costat i, en canvi, el conjunt de totes elles és perfecte. Algunes estan al descobert i altres estan sota un petit porxo. Mil detalls únics que la fan diferent: petits testos amb plantes aromàtiques, cartells retros penjats per les parets, neveres antigues, sofàs fets amb palets, caixes antigues de cervesa...

A mà esquerra, una construcció vermellosa et fa preveure que serà just allí on la gent allarga la nit després del sopar. I així és. Tauletes i cadires blanques, totes iguals, es reparteixen pel jardí. Al lateral i al darrera, hi ha zones amb una mica més de privacitat.

L'interior recorda un antic colmado. Taules i cadires de fusta, de les de tota la vida, estan ubicades a sota de les parets abarrotades de menjar i de pissarres pintades.

Tipus: cuina mediterrània. Son grans defensors de la cuina de proximitat, fins a tal punt que molt producte l'agafen del seu propi hort. Els ous son ecològics, la pasta és fresca i feta per ells, la carn és d'animals criats en llibertat i el peix de la llotja... millor impossible! Vaig tenir la oportunitat de provar:

 • Polo de síndria - súper refrescant.
 • Carpaccio de carbassó i vinagreta de pesto - sensacional. Les virutes de formatge li donen el toc final. Plat gustós i fresc. Fi.
 • Amanida d'espinacs tendres i torta del casar amb pipes - plat que, quan hi torni, no tinc dubte que repetiré. El formatge és fort, però l'aconsegueixen suavitzar amb els tomàquets cherry i la vinagreta que li tiren per sobre. Per mi, un dels plats estrella.
 • Ceviche - diferent a tots els que he provat. Més gran i més gustós. Això sí... el gust és més fort.
 • Carpaccio de bacallà amb olivada - per mi, un altre plat estrella. Un clàssic que el fan superb.
 • Gambetes en tempura - un dels tocs orientals de la nit.
 • Tataki de tonyina - es desfà a la boca. Producte impecablement tractat. Està perfecte.
 • Bou Black Angus ecològic - deliciós. No puc dir més. De nou, bon producte i ben tractat.
 • D'acompanyament, el puré de patata trufada - no podeu sortir sense provar.
 • També d'acompanyament. els pebrots verds dolços de Rupià.
 • Pastís de formatge - finíssim.
 • Trufes - quasi moro. Tremendes.

És una "obligació" visitar "Mas Sorrer", com a mínim, un copa cada estiu.

Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies