• Menu
 • Menu

Restaurant “Mas Sorrer”


Restaurant “Mas Sorrer”

Accès

S’accedeix, per carretera en bon estat, fins al pàrquing del restaurant.


Ctra. de Torroella a Parlavà, GI-643, km 0,5 Gualta
Girona (Espanya)
Telf: (+34) 677 458 854
E-mail: personalmassorrer@gmail.com
Web: https://massorrer.net/

Fa més de 10 anys que "Mas Sorrer" és un referent de les nits estiuenques de l'Empordà.

Una de les coses que més em va impactar quan el vaig descobrir va ser el camí de gira-sols gegants que t'acompanyaven des del pàrking fins al restaurant. Em va semblar misteriós i divertit alhora. Era com un laberint que t'impedia veure el que hi havia al final! Amb molta tristor he de dir que la última vegada que hi vaig anar, els gira-sols havien desaparegut.

S'ha reafirmat com a espai multicultural amb diversitat d'activitats molt interessants. La programació és variant. Hi fan concerts, festivals de curtmetratge, ioga, pilates, tallers de cuina, calçotades, cates de vi, cates de cervesa... En definitiva, és un espai molt viu que cada dia atrau a més gent.

A "Mas Sorrer" hi ha diferents espais per diferents alternatives.

A mà dreta hi ha el mas; completament recobert d'heura i envoltat de tauletes. Cap taula és igual a la del costat i, en canvi, el conjunt de totes elles és perfecte. Algunes estan al descobert i altres estan sota un petit porxo. Mil detalls únics que la fan diferent: petits testos amb plantes aromàtiques, cartells retros penjats per les parets, neveres antigues, sofàs fets amb palets, caixes antigues de cervesa...

A mà esquerra, una construcció vermellosa et fa preveure que serà just allí on la gent allarga la nit després del sopar. I així és. Taules i cadires blanques, totes iguals, es reparteixen pel jardí. Al lateral i al darrera, hi ha zones amb una mica més de privacitat.

L'interior recorda un antic colmado. Taules i cadires de fusta, de les de tota la vida, estan ubicades a sota de les parets abarrotades de menjar i de pissarres pintades.

Tipus: cuina mediterrània. Son grans defensors de la cuina de proximitat, fins a tal punt que molt producte l'agafen del seu propi hort. Els ous son ecològics, la pasta és fresca i feta per ells, la carn és d'animals criats en llibertat i el peix de la llotja... millor impossible! Vaig tenir la oportunitat de provar:

 • Polo de síndria - Súper refrescant. Em va semblar un plat molt creatiu i molt adient per la època de l'any en la que el freqüento.
 • Carpaccio de carbassó i vinagreta de pesto - Sensacional. Les virutes de formatge li donen el toc final. Plat gustós i fresc. Fi.
 • Amanida d'espinacs tendres i torta del casar amb pipes - Plat que repetiria. El formatge és fort, però l'aconsegueixen suavitzar amb la frescor dels tomàquets cherry i la vinagreta. Per mi, és un dels plats estrella.
 • Ceviche - Diferent a tots els que he provat. Amb gust bo i fort.
 • Carpaccio de bacallà amb olivada - Per mi, un altre plat estrella. Un clàssic de la casa que el fan superb.
 • Gambetes en tempura - Un dels tocs orientals de la nit.
 • Tataki de tonyina - Es desfà a la boca. La tonyina és una de les meves debilitats i aquesta està impecablement tractada. Perfecte.
 • Bou Black Angus ecològic - Deliciós. No puc dir més. De nou, bon producte i ben cuinat.
 • Puré de patata trufada - Ningú pot sortir sense provar-ho. És l'acompanyament perfecte per quasi tots els plats.
 • Pebrots verds dolços de Rupià - El segon acompanyament. Bo, però em quedo amb el puré de patata trufat.
 • Pastís de formatge - Finíssim.
 • Trufes - Delicioses.

És una "obligació" visitar "Mas Sorrer", com a mínim, un cop a l'estiu.

Vistes
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *