• Menu
  • Menu

Restaurant “Tragamar”


Restaurant “Tragamar”

Accès

S’accedeix amb cotxe fins a Calella.

L’accés fins al restaurant és a peu.


Platja del Canadell Calella de Palafrugell
Girona (Espanya)
Telf: 972 614336
E-mail: tragamar@grupotragaluz.com
Web: https://www.tragamar.com/

Calella sempre serà Calella, però s'ha de reconèixer que el "Tragamar" li dóna un valor afegit. L'aterratge del "Grupo Tragaluz" al Baix Empordà no ha pogut estar més encertat.

Just davant de la Platja del Canadell, unes poques taules a la terrassa i una aglomeració de gent ja indiquen que alguna cosa bona passa allà dins.

La terrassa és petita, però està muntada amb gust. Taules i cadires de fusta, protegides per un tendal groguenc, permeten tenir una ubicació i vistes privilegiades.

A dins predomina el color blanc. Espai modern amb motius mariners per tot arreu. La barra, amb una activitat frenètica dins, és el primer que et trobes. Pissarres amb les llistes dels plats estan penjades per les parets i recolzades al terra, aconseguint fer-te la boca aigua abans de seure. Hi ha dos nivells. Recomano que reserveu les taules que hi ha al nivell de baix properes a les finestres. Gaudireu de bones vistes.

El servei és perfecte. Han trobat el punt ideal: ni t'obliden, ni t'aclaparen massa. Tot en el seu punt just. Amables sense caure en tonteries.

Tipus: cuina marinera. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • Cloïses amb tomàquet picant i oli de albahaca - tot i que jo no sóc de picants, aquest plat mereix ser mencionat. Molt gustós.
  • Patates Bhutan - una de les especialitats de la casa. Son patates amb una salsa de formatge Havarti deliciosa. La salsa és per sucar-hi pa! Plat consistent que em va encantar.
  • Tataki de tonyina amb guacamole - una manera molt diferent de menjar el tataki: espècie de timbal súper refrescant amb base de tomàquet i formatge que li donen encara més força a la tonyina.
  • Peix salvatge amb patates al forn - finíssim. Al punt de cocció i molt gustós.
  • Panacota de xocolata blanca i gingebre - diferent a totes les que he provat.

Molt bon producte a un lloc privilegiat. Un imprescindible del Baix Empordà i de la Costa Brava.

Vistes
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *