• Menu
 • Menu

Escapada Barcelona des de l’aire amb Cathelicopters


Escapada Barcelona des de l’aire amb Cathelicopters

Accès

Passat el Pont de la Porta Europa i ja al Moll Adossat, girar a l’esquerra cap al Passeig de l’Escullera. Està molt ben indicat.


Passeig de l'Escullera, Moll Adossat s/n Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 93 2240710
Web: https://cathelicopters.com/

Em fa vergonya reconèixer que he descobert aquesta manera tan i tan diferent de veure Barcelona fa poques setmanes.

Amb la boca petita, he de dir que em fa una mica de ràbia destapar aquesta joia. Vull compartir-la i alhora no vull. És el meu exclusiu secret.

La terminal de Cathelicopters està situada a l'heliport de l'autoritat portuària de Barcelona al Passeig de l'Escullera, just al darrera del World Trade Center. Les instal·lacions tenen la mida justa pel que necessiten: la recepció pels il·lusionats clients, un banc per relaxar els nervis mentre es gaudeix d'una foto gegant del que veuràs en pocs minuts, les guixetes per deixar les bosses i la zona on donen les instruccions de seguretat.

Ells... son amables i seriosos alhora.

L'empresa ofereix diferents alternatives de vols:

 • vols a la carta: desplaçaments nupcials, vols panoràmics exclusius. Qualsevol capritx que pugueu tenir, ells us ajuden a fer-lo realitat.
 • transfers cap Andorra o cap al Circuit de Montmeló.
 • escapades:
  • col·laboren amb diverses bodegues per oferir una escapada panoràmica i descobrir el món del vi alhora.
  • gastronòmiques, amb certs restaurants.
  • de golf, per poder practicar aquest esport gaudint d'un desplaçament panoràmic.
 • tours panoràmics:
  • BCN Costa Tour: recorregut per la costa barcelonina. El World Trade Center, la estàtua de Colón, el Maremàgnum, l’antic barri de pescadors de la Barceloneta, la línia de la costa fins el port olímpic i el fòrum de les cultures.
  • BCN Sky Tour: aquest és el que vaig fer jo! Recorregut per la ciutat de Barcelona. Es fa el mateix recorregut que "BCN Costa Tour" + Torre Agbar + Sagrada Família + tota la Diagonal (per la quadrícula de l’eixample) fins el Camp nou. Es torna passant per Montjuic i l'anella Olímpica. Son 12 minuts de vol que passen massa ràpid. Es veu una altre Barcelona, on les proporcions i les perspectives son diferents. Vaig tenir un impuls de demanar a la pilot que allargués el vol una estoneta més... i em sembla que no vaig ser la única! Surts amb l'adrenalina disparada i ganes de tornar-hi. Mai millor dit, el temps passa volant.
  • BCN From the Top: es viatja per tres rutes diferents del Bus Turístic, es puja al Mirador de Colón on es gaudeix de vistes de 360º de la ciutat mentre es degusta una copeta de vi o cava i es fa el vol amb helicòpter. És més complerta que la "BCN Sky Tour" però també es necessita més temps per fer-la.
  • Montserrat + BCN Sky Tour: és una combinació del tour "BCN Sky Tour" amb extensió fins Montserrat.

Ofereixen un enorme ventall de possibilitats per gaudir d'un dia diferent a la ciutat, per una celebració especial, per fer un regal diferent a algú que es vulgui sorprendre o inclús per organitzar un esdeveniment d'empresa.

Escapada única!

 

 

 

Duració:

Depén del vol que escolliu


Nens

Sense problemes


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *