• Menu
  • Menu

Escapada Estes Park


Escapada Estes Park

Accès

S’accedeix per carretera, en bon estat, des de Denver.

 


Estes Park
Colorado (Estats Units)

Tots hem sentit parlar del Parc Nacional Rocky Mountain, ubicat relativament a prop de Denver i ocupant 40 Km de les Rocoses. Per lo petit que és, comparat amb la resta de parcs nacionals dels EEUU, rep una mitja de 3 milions de visitants a l'any. Quan es visita, s'entén el perquè.

El "Trail Ridge Road" son 72 Km de la road 34 que travessa el parc d'est a oest. Val realment la pena fer-la amb calma i anar aturant-se als miradors, des d'on gaudireu de vistes panoràmiques. De molts d'ells surten camins que s'endinsen cap al parc que permeten fer excursions d'hores o inclús de dies. Aneu amb compte perquè aquesta carretera està a tanta alçada que d'Octubre a Maig, en condicions normals, està tancada.

També hi ha una altre carretera secundària, més al sud, que va fins a una zona de llacs i fins al Museu Moraine Park, on es pot agafar un shuttle que porta al llac Bear, des d'on alguns diuen que hi ha les millors vistes de tot el parc.

Ambdós carreteres s'agafen a Estes Park que és el campament base per totes les aventures que es vulgui fer a les Rocky Mountains. És una població petita, tranquil·la i amb molt d'encant. Hi trobareu la informació necessària per decidir quin tipus d'allotjament voleu: cabanes al mig del parc, suites romàntiques al riu o inclús allotjaments històrics. I també trobareu tot el ventall de possibles activitats a realitzar dins del parc nacional: senderisme, pesca, kayak, ciclisme, golf, escalada...

Passejar pel carrer principal, gaudint del silenci i de l'aire net, no té preu. Ben a prop, hi ha el "Aerial Tramway" que és visita obligada. Permet tenir una vista d'ocell de tot Estes Park i les Rocoses de lluny. Et porta fins el cim de Prospect Mountain. Si pugeu amb ganes d'activitat, a dalt surten rutes de senderisme; pels que no tingueu ganes de caminar, hi ha diferents miradors i una botiga-cafeteria per gaudir una estona de tranquil·litat. Funciona a diari des de finals de Maig fins principis de Setembre.

Una altre visita obligada és "The Stanley Hotel". Conegut mundialment per tenir un protagonisme important a la pel·lícula "El Resplandor" d'Stanley Kubrick. Arquitectura fascinant en un entorn immillorable.

Intenteu evitar la visita durant els mesos de Juliol i Agost, doncs les cues per accedir-hi arriben a ser molt llargues.

És un paradís per tots aquells que us agradi la muntanya i el senderisme.

Duració:

Es pot fer lo llarg que un vulgui.
Recomano un mínim de 3 díes.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *