• Menu
  • Menu

Hotel “La Garriga de Castelladral”


Hotel “La Garriga de Castelladral”

Accès

A la carretera que uneix Súria amb Castelladral, hi ha el trencall a mà esquerra. Està discretament indicat.


Ctra. de Súria a Castelladral, Km 5.2 Castelladral
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 8682250
E-mail: info@masialagarriga.com
Web: https://www.masialagarriga.com/

Sempre m'ha encantat saber la història dels llocs que visito i, sobretot, conèixer qui hi ha al darrera de cadascun dels projectes.

En aquest cas, he de dir que "La Garriga de Castelladral" compleix amb tots els requisits de lloc fascinant: te un passat d'èxits en producció vinícola i d'oli i, actualment, ho porta una família encantadora... genial!

El caminet d'entrada és fantàstic... es va obrint pas pel mig del bosc, sense arribar a veure's la casa en cap moment. Finalment, una edificació del segle XV, impecablement restaurada, dóna la benvinguda de forma majestuosa.

És el·legant i sòbria. Imposa. La reforma està feta amb un gust exquisit; però el que més em va agradar és que han respectat molt els materials i objectes tant de la època del vi com de l'oli. A les seves instal·lacions s'hi troben tines, botes, el molí i premses convivint amb una harmonia envejable amb la resta de la casa.

Les habitacions son súper amplies, equipades amb totes les comoditats. 14 habitacions que son úniques i diferents. Totes amb vistes a la natura i a on s'ha comptat amb la col·laboració d'artesans i artistes locals. 8 d'elles estan ubicades a l'edifici principal, les altres 6 estan a una construcció independent completament integrada a la natura.

L'era és un espai obert de 400 m2 aprox. amb molta sensació d'amplitud i des d'on hi ha les millors vistes de Montserrat. Al costat mateix hi ha el paller que, actualment, fa les funcions de restaurant. Petitó i íntim; amb vistes cap a l'era. Molt a prop hi ha la piscina, una mica amagada per poder gaudir de certa intimitat.

La sala Trull em va robar el cor. És l'actual sala d'estar de la casa i on es produïa l'oli antigament. El molí, la premsa, la llar de foc, els sofàs, les bigues de fusta, el silenci... aquest raconet és especial!

La biblioteca està plena de llibres i té una taula força gran. Està perfectament preparada per trobades d'empresa.

La zona del SPA ofereix: piscina jacuzzi, sauna, bany de vapor i cascades d'aigua dins d'una tina de vi. Però el seu valor afegit és un fet clarament diferenciador vers altres hotels: la reserva del jacuzzi és per hores i habitació. És a dir, pots gaudir d'ell amb la privacitat que es mereix, sense haver-lo de compartir amb desconeguts.

Hi ha una petita capella moníssima, una zona habilitada al bosc i la sala "Piano" per organitzar casaments.

El sopar està format per dos menús (a escollir): el normal (3 plats i postres) o el lleuger (2 plats i postres). Tots els plats son cuinats a base de productes de proximitat pel xef Albert Lopez. L'esmorzar em va fer molta pena que acabés... fruita impecablement col·locada, una taula amb embotits de la zona, pa acabat de fer, fruits secs i un plat amb pastes fetes a casa! Els croissants de xocolata i el pastís de plàtan quasi em fan plorar.

Cal que digui res de la família que hi ha al darrera? No crec. Només cal mirar la cara de satisfacció dels clients per adonar-se que ells hi posen cos i ànima en aquest somni que han fet realitat.

Forma part de la selecte col·lecció d'hotels "Petits Grans Hotels de Catalunya".

És ideal per conèixer les Tines de la Vall de Flequer.

Categoria: 4
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment