• Menu
  • Menu

Restaurant “Cafe Emma” – Tancat


Restaurant “Cafe Emma” – Tancat

Carrer Pau Claris, 142 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 932151216
Web: https://www.cafe-emma.com/

TANCAT

Provoca entrar-hi només veure'l.

Una terrasseta petita i d'estil completament diferent al que estem acostumats a Barcelona es deixa veure discretament en ple Eixample. Parets de pedra, columnes negres amb els noms dels plats escrits en blanc, molts vidres i llum barroca. Estèticament, potser encaixaria més a París... i és que al darrera d'aquest projecte hi ha ànima francesa!

Dins, l'ambient afrancesat s'agreuja: cartells en francès, llibres de Paris barrejats entre les ampolles de vi, la boulangerie al fons amb el pa exposat. Hi ha dues zones ben diferenciades. La primera és la de la barra i, la segona, és el menjador pròpiament. Si teniu la oportunitat, demaneu la taula al menjador: gaudireu de més tranquil·litat. Ambient molt acollidor i ple de detalls.

El xef Romain Fornell, estrella Michelin amb el restaurant "Caelis" i el responsable també de "Cafe Turó", "Casa Leopoldo", "La Plassohla" i "La Taverna del Mar", és l'alma matter. Tenia al cap la idea de crear un restaurant diferent i senzill. Volia recuperar el concepte de bistró francès, on es serveixen platets de forma àgil, a un preu assequible i amb producte majoritàriament francès. Ho ha aconseguit.

Tipus: cuina francesa senzilla amb tocs contemporanis. Vaig tenir la oportunitat de provar:

  • Paté d'ànec a l'estil "rillettes" amb pa torrat - deliciós. La poma li dóna un punt de frescor que li va perfecte al plat.
  • Sopa de ceba amb formatge emmental - tot i que ja he manifestat, en repetides ocasions, la meva debilitat per les sopes; he de dir que aquesta em va robar especialment el cor. El formatget torrat de la part superior està al punt.
  • Amanida "Niçoise" amb anxoves, ou, tonyina i tomàquet - molt fresca.
  • Roast Beef amb bouquet d'amanida i salsa tàrtara lleugera - un dels plats estrella. La carn al punt, però el secret està en la salsa...
  • Macarrons de bogavante al comté - aquest és el plat que no podeu marxar sense provar. Diferent i únic. Un "must" de la casa.
  • Entrecote amb salsa "como antes aquí" - han respectat el plat estrella de l'antic restaurant.
  • Tàrtar de bou al ganivet amb salsa bistrot - boníssim. Un altre dels plats estrella.
  • Tarta tatin amb salsa i gelat de carmel, acompanyat de vi muscat de Rivesaltes - finíssima.

Un trosset de Paris a l'Eixample barcelonès.

 

Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *