• Menu
  • Menu

Escapada Garden of the Gods


Escapada Garden of the Gods

Accès

S’accedeix per carretera, en bon estat, des de Colorado Springs.


1805 N. 30th St., Colorado Springs Garden of the Gods
Colorado (Estats Units)
Web: https://www.gardenofgods.com/

Quan es coneix el parc, s'entén el perquè del seu nom. Realment, és el Jardí dels Déus. Impressionant i majestuós. Imposa.

Només 7 Kilòmetres el separen del centre de Colorado Springs, ciutat més turística del sudest de Colorado i on molts turistes hi fan nit abans d'endinsar-se en aquest meravellós parc. La carretera per accedir-hi és molt agradable. El terreny és pla i això permet tenir vistes a llarga distància. Em va sorprendre molt la immensitat de les roques vermelloses que, de sobte i sense previ avís, sobresurten al paisatge verd. Sembla com si algú, de forma capritxosa, hagués decidit esquitxar les roques aleatòriament en un radi de pocs metres.

El primer que es veu és el "Visitors Center". No dubteu en aturar-vos a demanar informació. Faciliten el mapa, importantíssim per poder aprofitar cada minut de la visita i evitar la pèrdua de temps. Des d'aquí, també es gaudeix d'unes vistes panoràmiques fantàstiques.

Sortir, amb el cotxe, del "Visitors Center" i agafar la "Gateway Road" que és la que porta fins l'entrada del parc. No té pèrdua. Una vegada passades les roques amb el nom escrit, hi ha la "Juniper Way Loop" que és la carretera que bordeja el parc. Recomano fer-la sencera sense pressa. Hi ha miradors i punts senyalitzats de visita obligada. A tots ells hi ha pàrquing per deixar el cotxe i, a la majoria, hi ha serveis de WC. En alguns d'aquests punts, surten caminets per fer excursions que et permeten viure el parc més de prop. Tot és fascinant. Tot. Però m'agradaria destacar:

  • North Gateway Rock i Signature Rock: impressiona moltíssim les seves dimensions.
  • White Rock: potser és el tipus de roca que estem més acostumats a veure els europeus, però allà al mig sorprèn molt el color blanquinos.
  • Siamese Twins: per mi, és la part més bonica del jardí. Un caminet circular, súper agradable, porta fins la part més alta que és on hi ha les torres. Dues roques similars s'ajunten deixant un forat al mig formant un marc natural per gaudir d'unes vistes immillorables.
  • Balanced Rocks: fantàstic escenari, tot i que hi ha massa gent.

Horaris: està obert de 05:00h a 21:00h.

Recomano fer el recorregut per lliure. La carretera està en perfectes condicions i els punts d'interès molt ben indicats. De totes formes, pels que preferiu anar guiats, es poden contractar excursions en jeep o en segway al "Visitor Center".

Parc de visita obligada amb la calma que es mereix.

Un dels meus top 5 de l'estat de Colorado.

Duració:

Un cap de setmana és suficient.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *