• Menu
  • Menu

Escapada Royal Gorge Bridge


Escapada Royal Gorge Bridge

Accès

S’accedeix per carretera, en bon estat, des de Colorado Springs.


4218 County Road 3A, Cañon City, CO 81212 Royal Gorge Bridge
Colorado (Estats Units)
Telf: 719-275-7507
Web: https://www.royalgorgebridge.com/

A tots aquells que estigueu de visita a Colorado, recomano que aprofiteu per gaudir d'aquesta gesta llegendària d'enginyeria ubicada en un marc natural incomparable. És el pont penjant més alt dels Estats Units (ho va ser del món sencer fins que al 2001 li va treure el títol el pont de Liuguanghe de Xina). Va ser construït al 1929. Tot i la complexitat del projecte i les dates de les que estem parlant, només van necessitar 6 mesos per acabar-lo.

Al 1983 va ser registrat en el Registre Nacional de Llocs Històrics dels EEUU. Com a curiositat dir que no va ser construït amb la finalitat de ser utilitzat pel transport, sinó com a reclam turístic.

Em va impressionar moltíssim les seves dimensions: 384 metres de llarg, 5 metres d'ample i 321 metres d'alçada sobre el riu Arkansas. Però... el que realment deixa sense paraules son les dimensions del mateix congost. L'alçada és tal que si no t'apropes molt al precipici, no es veu ni el riu! Parets de roca pura amb molta alçada.

Hi ha moltes activitats a fer. He de dir, però... que totes estan enfocades al turisme:

  • Un tren miniatura, rèplica d'una locomotora del 1893, fa un passeig d'1,6Km amb ritme tranquil que et permet veure la fauna autòctona.
  • El rellotge d'aigua que, diuen que refresca l'ànima, també dóna la hora exacte. Només n'hi ha tres al món i aquest és l'únic de Colorado. Està ubicat just darrera del Centre de Visitants.
  • Royal Rush Skycoaster: una espècie de caiguda lliure que activa l'adrenalina al màxim.
  • Tirolina: que va d'un costat a l'altre del congost.

El millor de tot: seure una estoneta només per contemplar.

 

Duració:

És suficient amb un matí ben aprofitat.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *