• Menu
 • Menu

Restaurant “La Garriga de Castelladral”


Restaurant “La Garriga de Castelladral”

Accès

A la carretera que uneix Súria amb Castelladral, hi ha el trencall a mà esquerra. Està discretament indicat.


Ctra. de Súria a Castelladral, Km 5.2 Castelladral
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 8682250
E-mail: info@masialagarriga.com
Web: https://www.masialagarriga.com/

El restaurant està ubicat a la pallissa (antic paller) de la masia, just al costat de l'Era.

Davant té un ampli jardí, sense arbres, que acaba en una balconada amb fantàstiques vistes al Bages i a Montserrat. Aquest espai dona molta sensació d'amplitud. Als costats, les oliveres i els pins sembla que la vulguin protegir aconseguint crear un escenari del tot idíl·lic.

La caseta està impecablement restaurada. Les parets de pedra originals i la fusta li donen molt d'encant i el fan un espai molt íntim. Però el que més em va agradar son els amplis finestrals amb vistes al jardí. Fantàstic.

Tipus: cuina tradicional catalana renovada. Utilitzen productes de la terra i de proximitat. De fet, moltes de les verdures les agafen del seu hort ecològic. L'oli i el vi son de la comarca i la mel és de fabricació pròpia. El xef Albert Lopez no perd mai de vista el valor de les coses autèntiques i això no té preu! Als vespres, hi ha dos menús: el normal i el lleuger. El primer son tres plats i postres, i el segon son dos plats i postres.

 • Cocktail de benvinguda
 • Entrants
  • Síndria banyada amb Martini - súper refrescant.
  • Tataki de tonyina - deliciós. Es desfà a la boca.
 • Menú
  • Coca de full amb brandada de bacallà, foie, codony i formatge fos - em va sorprendre molt gratament la barreja del bacallà amb el foie. Mai havia vist aquests dos productes junts. D'entrada, em va fer por; després, volia repetir.
  • Lluç de palangre fresc amb cloïsses i verduretes - plat clàssic i finíssim.
  • Melós de vedella, salsa de rostit i parmentier de patata - súper tendre i gustós alhora. He de dir que el parmentier em va robar el cor.
  • Pastís de xocolata amb gelat de vainilla - al punt perfecte de dolç.

Íntim i molt romàntic.

 

 

Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *