• Menu
 • Menu

Restaurant "La Garriga de Castelladral"


Restaurant "La Garriga de Castelladral"

Accès

A la carretera que uneix Súria amb Castelladral, hi ha el trencall a mà esquerra. Està discretament indicat.


Ctra. de Súria a Castelladral, Km 5.2 Castelladral
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 8682250
E-mail: info@masialagarriga.com
Web: https://www.masialagarriga.com/

El restaurant està ubicat a la pallissa (antic paller) de la masia, just al costat de l'Era.

Davant té un ampli jardí, sense arbres, que acaba en una balconada amb fantàstiques vistes al Bages i a Montserrat. Aquest espai dona molta sensació d'amplitud. Als costats, les oliveres i els pins sembla que la vulguin protegir aconseguint crear un escenari del tot idíl·lic.

La caseta està impecablement restaurada. Les parets de pedra originals i la fusta li donen molt d'encant i el fan un espai molt íntim. Però el que més em va agradar son els amplis finestrals amb vistes al jardí. Fantàstic.

Tipus: cuina tradicional catalana renovada. Utilitzen productes de la terra i de proximitat. De fet, moltes de les verdures les agafen del seu hort ecològic. L'oli i el vi son de la comarca i la mel és de fabricació pròpia. El xef Albert Lopez no perd mai de vista el valor de les coses autèntiques i això no té preu! Als vespres, hi ha dos menús: el normal i el lleuger. El primer son tres plats i postres, i el segon son dos plats i postres.

 • Cocktail de benvinguda
 • Entrants
  • Síndria banyada amb Martini - súper refrescant.
  • Tataki de tonyina - deliciós. Es desfà a la boca.
 • Menú
  • Coca de full amb brandada de bacallà, foie, codony i formatge fos - em va sorprendre molt gratament la barreja del bacallà amb el foie. Mai havia vist aquests dos productes junts. D'entrada, em va fer por; després, volia repetir.
  • Lluç de palangre fresc amb cloïsses i verduretes - plat clàssic i finíssim.
  • Melós de vedella, salsa de rostit i parmentier de patata - súper tendre i gustós alhora. He de dir que el parmentier em va robar el cor.
  • Pastís de xocolata amb gelat de vainilla - al punt perfecte de dolç.

Íntim i molt romàntic.

 

 

Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies