• Menu
  • Menu

Posada “El Paraíso Azul”


Posada “El Paraíso Azul”

Accès

Des de Caracas, agafar la autopista 1 direcció Valencia.

A Valencia, continuar per la 1 fins a El Palito, on s’ha d’agafar el trencall cap a Morón. Aquí s’ha de buscar la 3 direcció Tucacas.

Al passar Tucacas, seguir per la carretera principal durant 8Km i agafar la primera possibilitat de sortida a la dreta. Veureu que és el camí cap a les marines i la única entrada al Parc Nacional de Morrocoy.

Una vegada s’arriba al punt de control Imparques (casa gran blanca i verda) seguir 5 Km més fins la estació costera de la Guardia Nacional (al costat de la Marina Costa Azul). A 50 metres hi ha el trencall a mà esquerra amb un cartell de fusta indicant la posada.


Parque Nacional Morrocoy
Falcón (Veneçuela)
Telf: +58 (259) 8083703
E-mail: gentedemar.morrocoy@gmail.com
Web: https://www.posadaparaisoazul.com/

Pocs llocs com aquest.

Està ubicada al Parc Nacional de Morrocoy; que va ser anomenat així el 26 de maig de 1974. El parc s'estén tant per zones terrestres com aquàtiques. A terra ferma, destaca la muntanya Chichiriviche i a l'aigua, predominen els illots o "cayos" i els "manglares". Navegar-hi no té preu. Sempre he dit que és una de les meves zones preferides de Veneçuela i, a mesura que passa el temps, més em reafirmo.

La posada té un encant especial. D'estil molt rústic, però amb tots els detalls cuidats.

Les habitacions han estat reformades no fa gaire i totes elles disposen d'aigua calenta i AACC. Els sostres son de canyetes de bambú que contrasten amb les parets i les cortines blanques immaculades.

Però... si he d'escollir una zona de la posada... em quedo, sense dubte, amb la terrassa. La seva ubicació (a 20 metres sobre el nivell del mar) fa que les vistes sobre la Badia de Morrocoy siguin del tot immillorables. Aquí és on hi serveixen els àpats. Creieu-me... esmorzar aquí no té preu! Al vespre, no deixeu escapar la oportunitat de gaudir-hi la posta de sol... d'aquells moments inoblidables.

A tots aquells que sigueu tecno-adictes, informar-vos que l'únic lloc de tota la posada amb connexió wi-fi és la sala comú climatitzada.

Hi ha dos tipus de plans:

  •  Tot inclòs:
    • Allotjament.
    • Esmorzar tipus bufet i sopar de tres plats servits a la terrassa.
    • Trasllat diari en "peñeros" (barques moníssimes típiques de Veneçuela) amb guia i mariner a diferents "cayos" i passeig per zones d'interès.
    • Servei de cadires, para-sols i tovalloles per la platja.
    • Dinar servit a la platja que consisteix en 2 plats i fruita amb una nevera plena de refrescs i agua.
  • Mitja pensió:
    • Allotjament.
    • Esmorzar tipus bufet i sopar de tres plats servits a la terrassa.

Jo vaig agafar la opció del "Tot inclòs". Ells coneixen la zona i deixar-me portar pels seus assessoraments va ser una elecció acertadíssima.

Sé que tornaré.

 

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *