• Menu
  • Menu

Restaurant “Shibui”


Restaurant “Shibui”

Carrer de Compte Urgell, 272 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 3219004
E-mail: bcn@shibuirestaurantes.com
Web: https://www.shibuirestaurantes.com/

Fa 15 anys que estan oferint cuina japonesa a Barcelona... sí... sí... 15!!! Ara tothom parla de la tan preuada gastronomia oriental, però ells fa anys que estan donant guerra en el sector. Tot i l'enorme competència que hi ha a l'actualitat, el considero un "must" per menjar amb "palillos" a la ciutat.

El local és modern. D'estil japonès, sense gaires complicacions. Línies rectes. Mobles quadrats. Té dos nivells. La part de dalt és més adequada per sopars en petit comitè. La part de baix... també, però hi ha dos reservats (kotatsus) per 8/10 persones (amb un encant inqüestionable) que la fan més ideal per grups. Les estovalles individuals i els coixins negres contrasten amb el color clar del mobiliari donant-li una força que m'agrada. A dalt, em destaquen dues coses: la barra de sushi completament oberta (cosa que m'encanta) i un finestral que dona al pati interior de la part de baix. Troncs d'arbres i columnes de fusta de perfils quadrats es reparteixen per tot arreu donant-li un caire modern i rústic alhora.

Tipus: cuina japonesa reinventada. Plats senzills i treballats alhora. Tradicionals però amb creacions innovadores.

  • Ika: sashimi de calamar amb shiso i alga de mar - diferent. Barreja sorprenent que t'enamora la boca!
  • Tartar de toro (ventresca) amb calamar, ous i alga fregida - un dels plats estrella. La combinació de gustos i l'explosió dels ous el fan un plat únic.
  • Nigiri de toro (ventresca), maguro (tonyina) i katsuo (bonítol) - no en podria escollir només un. Impossible.
  • Uramaki arco iris - per dins llagostí cruixent. Per fóra una làmina de tonyina, alvocat, peix blanc i salmó. L'altre plat estrella. Deliciós.
  • Mochi fresa i xocolata - em quedo amb el de xocolata. Finíssim.

Cuina japonesa delicada.

Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *