• Menu
  • Menu

Hotel “Mas Can Batlle”


Hotel “Mas Can Batlle”

Accès

S’accedeix per pista sense asfaltar però en bon estat.


Crta. Gi-524, Km 12,7 Santa Pau
Girona (Espanya)
Telf: +34 972 680 348
E-mail: hola@mascanbatlle.com
Web: https://mascanbatlle.com/

Us imagineu un hotelet amb encant al mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa?

La Cristina i l'Albert són els màxims responsables d'aquest fantàstic raconet que fuig del turisme massiu. Ells són l'enveja de molta gent. Han abandonat la trepidant vida de ciutat per tirar endavant un projecte personal-professional que els hi ha permès fer un canvi radical a les seves vides. Molt risc, però masses beneficis. Ara, ells i els seus fills, son feliços allà.

La casa, amb més de 1000 anys d'història, ha estat abandonada durant molts anys. L'han anat arreglant poc a poc i amb molta il·lusió. Em va encantar veure com han respectat la cuina i l'oratori originals, sacrificant un espai que potser algú altre els hauria reconstruït fent-los desaparèixer. Aquests petits detalls són els que em roben el cor. Han treballat dur en reformar una casa per poder oferir la màxima comoditat al visitant, respectant la història de la mateixa.

Només hi ha 5 habitacions; però aquest és part del seu encant. No en calen més. De fet, són 5 suits. Jo en vaig veure dues (la 74 i la 31) i us puc dir que són per no sortir mai de dins. Totes els detalls estan súper cuidats. Barreja de materials i d'estils. Contrastos que les fan úniques. Vaig estar allotjada a la 31... senzillament, fantàstica! El llit està al terra, en un doble nivell que el magnifica, donant-li una importància destacada a l'habitació. El color de les parets és fosc... són atrevits! Una petita saleta separa el llit del bany. El bany... res el pot explicar. Parets negres amb miralls daurats, una estructura molt rústica de fusta amagant la part més íntima i, per rematar-ho, la banyera i la dutxa de ciment estan dalt d'unes escaletes. Té accés directe a la terrassa que disposa d'unes vistes meravelloses. L'habitació encara conserva l’estructura de la antiga alcova on es creu que van dormir els pretendents al tron d’Espanya. Fascinant.

Al pis de baix hi ha la sala d'estar amb el bar. Arcs de pedra separen les diferents estàncies i els grans finestrals permentent gaudir de les vistes al jardí i a la comarca! El menjador és petitó i moníssim. Taules i cadires de fusta. Estovalles blanques i copes impecablement col·locades. El sopar és lleuger i bastant treballat. L'esmorzar... te'l menjaries tot. Una taula plena d'embotits de la zona, iogurts i fruita comparteix protagonisme amb la taula dels dolços. Tot està col·locat amb molta gràcia.

A fora es respira molta tranquil·litat. Espais amples de gespa, amb una piscina amagada, i vistes meravelloses a la muntanya. Res més. Pau.

Des de la casa surten diferents camins o itineraris per poder gaudir de la Garrotxa en estat pur, sense turisme. L'excursió més famosa és la del Salt de Can Batlle, que està dins de la finca, i que ha sortit en diferents anuncis i pel·lícules. Són 5 minuts a peu, sense possibilitat de pèrdua, i és realment meravellós. Un doble salt d'aigua separats per una petita llacuna li donen una banda sonora immillorable a l'escenari.

Hi ha dues bicicletes que es poden utilitzar lliurement i també es poden contractar tot tipus d'activitats com: excursions personalitzades amb Segway, rutes amb 4x4, vol en globus...

Ho mimen tot: la casa i els hostes, i tot ho fan de la mateixa manera. Això no té preu.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *