• Menu
  • Menu

Hotel “Mas de Prades”


Hotel “Mas de Prades”

Accès

Està a les afores de Deltebre, a la mateixa carretera.


Crta. T-340 Km 8 Deltebre
Tarragona (Espanya)
Telf: +34 977 05 90 84
E-mail: hotel@masdeprades.cat
Web: https://masdeprades.cat/

És una masia rehabilitada com hotel-restaurant en ple Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Han respectat la construcció original, però incorporant totes les comoditats d'avui dia. La masia no té luxes. És senzilla, sense pretensions estrafolàries. Això sí... està ubicada en un entorn immillorable amb vistes privilegiades als arrossars.

Per dins, està completament nova. A la part de dalt hi ha 5 habitacions. Em vaig allotjar a "l'Encanyissada". Habitació súper amplia i amb molt caliu alhora. Una estructura de fusta fa de llit i de capçal donant-li un caire d'hostal de muntanya que em sorprèn alhora que m'agrada. Disposa de tot allò que un creu que necessita com wi-fi, tv, aire condicionat o assecador de cabell. Té una terrasseta amb gespa artificial i mobles de jardí per poder gaudir de les vistes o, senzillament, dels vespres tranquils.

A la part de baix hi ha el menjador que també ha estat completament reformat. La mateixa estructura de la casa, el divideix en diferents espais i ambients . L'esmorzar consta de pa amb tomàquet i embotit juntament amb una pa de pessic dolç. A l'estiu, ofereixen la possibilitat de fer els àpats a la porxada.

S'ha d'anar amb compte perquè l'horari de la recepció és limitat. A mi em van donar les claus i vaig gaudir de molta autonomia. De totes formes, per més tranquil·litat, em van facilitar un número de telèfon mòbil per qualsevol urgència.

És una opció d'allotjament molt correcte en una ubicació fantàstica pels que passeu uns dies al Delta.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *