• Menu
  • Menu

Restaurant "Roig Robí"


Restaurant "Roig Robí"

Carrer Sèneca, 20 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: (+34) 932 189 222
E-mail: roigrobi@roigrobi.com
Web: https://www.roigrobi.com/

És un d'aquells clàssics de la ciutat que mai et falla.

Des de 1986 la Mercè Navarro i el seu equip estan sent fidels a aquella dita que tant m'agrada: "un restaurant no s'inaugura un cop, sinó a cada servei". El seu caràcter exigent i perfeccionista es reflexa en cadascuns dels plats.

Les mateixes atencions que tenen a la cuina també les tenen amb l'establiment. Sempre estan aplicant millores contínues per tal d'oferir el màxim confort i caliu als clients. Dues sales diàfanes, separades per una porta corredissa, son les protagonistes. Cadires de "mimbre" i estovalles blanques. Taules impecablement posades. Parquet al terra i parets de color pastel. Molt elegant. Sobri. Sense estridències.

El jardinet és, potser, un dels seus encants més preuats a l'estiu. Tenir un oasi de tranquil·litat al mig de Barcelona no és fàcil; i ells ho han aconseguit. L'altre zona destacada és la bodega; que la llueixen, molt orgullosos, darrera d'una vitrina.

Tipus: cuina tradicional catalana reinventada per tal de seguir les tendències actuals. Donen molt protagonisme al producte de temporada. Una de les seves màximes és tractar amb bon producte; per això, es fan portar el peix fresc dues vegades al dia i, en alguns casos, inclús compren directament al productor. Vaig tenir la oportunitat de provar el "Menú Degustació":

  • Aperitiu del dia: crema blat de moro - servida, sorprenentment, en una tassa de cafè. Finíssima i el·legant. Es fa curta...
  • Tàrtar de llobarro i gambes amb caviar de truita - un dels millors tàrtars que he menjat mai. Gustosíssim. Per mi, un dels plats estrella del restaurant.
  • Xipirons saltats amb cigrons - sorprenent. Barreja de gustos que em va fascinar. Un altre plat que es fa curt i que també rep el premi de plat estrella.
  • Tòfona negra amb puré de patates i Vacherin - curiós veure com la tòfona i el Vacherin no es treuen protagonisme i ambdós emfatitzen la patata.
  • Carxofes de Benicarló amb foie gras - és cert que últimament està de moda la carxofa amb el foie... però aquesta és diferent. Fantàstic.
  • Llobarro amb coca de ceba i confitura de tomàquet - els tres productes junts fan el plat deliciós.
  • Porcell ibèric confitat amb pinya - contrast de dolç-salat que enganxa!
  • Sacher. Bescuit de xocolata amb trufa i crema de xocolata - un pecat.

Ells diuen “cal cuinar amb amor i honradesa”. I jo dic "ho fan".

Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies