• Menu
  • Menu

Escapada per Barcelona amb “Heart Driven”


Escapada per Barcelona amb “Heart Driven”

Carrer dels Cecs de Sant Cugat, 9 Local B Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: (+34) 673 29 87 06
E-mail: hdtours@heartdrivenbcn.com
Web: https://heartdrivenbcn.com/

Just quan pensava que ja estava tot inventat pel turisme a la ciutat de Barcelona, em va aparèixer, de sobte, "Heart Driven".

He de reconèixer que em va fer certa ràbia no haver-ne ni sentit parlar, però de seguida em va captivar la idea. Veure la ciutat des d'una altre perspectiva és una provocació total.

La idea va sorgir en un road trip que el Pere i l'Albert van fer per la carretera de la costa oest dels Estats Units (Sant Francisco). Només arribar a Barcelona van estar madurant la idea uns quants mesos; fins que al 2015 es van decidir a obrir les portes. Comparteixen la passió pel món del motor en general i de les Harleys en particular i això es tradueix en un servei impecable. Ho cuiden i mimen tot: les motos i els clients!

Ofereixen el que ningú més ofereix... un lloguer de Harley Davidson i Tours exclusius per recórrer Barcelona!

Totes les seves motos son Harley Davidson Sportster: és el model més clàssic de la marca, una estrella de 50 anys que es caracteritza per la seva comoditat. Però... la joia indiscutible és la Electra Glide Classic amb Sidecar, que condueix sempre el seu guia. Jo vaig viure la experiència única de fer el tour estàndard amb el Sidecar. Ho recomano totalment. Permet anar còmodament assegut mentre es gaudeix de la ciutat retenint totes les imatges possibles o, senzillament, saludant als centenars de persones que miren amb enveja.

Organitzen tours estàndards o a mida. S'adapten a les necessitats de l'usuari. El tour estàndard comença i acaba al seu local (al Born) recorrent diferents barris com Ciutat Vella, Gòtic i Raval; passant ben a prop del mar pel Passeig Marítim, Drassanes i Monument a Colon; i tot això sense oblidar-se d'edificis emblemàtics com la Sagrada Família, la Casa Batlló o la Casa de les Punxes, rematant la visita en els dos miradors de la ciutat: Montjuic i Collserola.

Per tancar el cercle i acabar de fer-ho rodó... demaneu que us incloguin el vermut del Clemen's de la Boqueria al final del trajecte. Hi arribareu somrient i en sortireu encantats!

Tour molt complet que permet veure en 4 hores tota Barcelona sense caure en "turistades" absurdes.

M'encanta!

Duració:

La sortida estàndard és de 4 hores.


Nens

Poden anar al sidecar sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *