• Menu
  • Menu

Escapada Kasha-Katuwe Tent Rocks National Monument


Escapada Kasha-Katuwe Tent Rocks National Monument

Accès

S’accedeix amb cotxe per carretera en bon estat. Està a 56Km al sud de Santa Fe de Nuevo México.

Hi ha pàrquing per deixar el cotxe.


Cochiti
Nuevo México (Estats Units)

És d'aquells llocs que no surten a les guies. No és conegut. Ningú en parla. De fet, no el tenia marcat al "road trip"; ni tan sols sabia de la seva existència. Vaig encertar molt preguntant a la gent de Santa Fe de Nuevo México; van ser ells els que me'l van descobrir!

El pintoresc Kasha-Katuwe Tent Rocks National Monument va ser designat al 2001 per la protecció del seu paisatge geològic únic. Són roques de color clar en forma de tendes de campanya que son el resultat d'erupcions volcàniques que van succeir fa 6 o 7 milions d'anys enrere.

Hi ha dos possibles opcions de senderisme:

  • "The Cave Loop Trail": 1,2 miles (1900 metres) de circuit molt ben indicat i de fàcil recorregut. Aquesta és la que vaig fer jo. És una caminadeta molt agradable pel costat de les roques en forma de tenda de campanya fins arribar a la cova des d'on hi ha unes vistes fantàstiques de tot.
  • "The Slot Canyon Trail": 1,5 miles (2400 metres) per un estret canó. Aquesta opció és pels mes aventurers, doncs hi ha un tram molt empinat. Les vistes des de dalt son espectaculars.

El monument és gestionat des del poble de Cochiti. Ells mateixos l'anomenen "destacat laboratori exterior" doncs ofereix la oportunitat  d'observar i estudiar els processos geològics que han donat forma a aquest paisatge natural.

Aneu amb compte que a la tardor i hivern tanquen a les 16h i a la primavera i estiu a les 18h.

El cost de l'entrada és de 5$ per cotxe.

Duració:

Un matí és suficient per veure-ho tot.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *