• Menu
  • Menu

Hotel “Hostal Sport”


Hotel “Hostal Sport”

Accès

L’hotel està al mig del poble.

S’ha de deixar el cotxe al pàrquing que hi ha a l’entrada del poble i accedir-hi a peu.


Carrer Miquel Barceló, 4-6 Falset
Tarragona (Espanya)
Telf: +34 977 830 078
E-mail: info@hotelspriorat.com
Web: https://www.hotelpriorat-hostalsport.com/

És l'hotel amb més història de la comarca. Parlis amb qui parlis del Priorat, tothom el coneix.

Al 1923 el Jaume va començar una aventura que continua vigent. Aventura que, de fet, a hores d'ara està més viva que mai. Als inicis, tot es reduïa a un bar. Una petita barra a la que s'hi respirava la il·lusió de tota una família. Poc a poc, amb empenta i moltes hores de feina, van anar ampliant el negoci: de barra a restaurant, de restaurant a hostal i, finalment de hostal a hotel. Avui, la Marta, la que és la quarta generació, només vol que: la gent senti aquell "parada i fonda" que sempre ha estat casa nostra. Amb la manca de personalització que estem vivint avui dia, per mi, no té preu que encara hi hagi algú amb aquest objectiu. Gràcies per respectar aquell tracte familiar que tant es troba a faltar voltant pel món!

L'hotel disposa de 18 habitacions força amplies i amb totes les comoditats. Els detalls estan súper cuidats, res està fóra de lloc. Si us ho podeu permetre, us aconsello que demaneu la suite... és l'habitació més espectacular amb una amplitud fóra de lo normal i un disseny exquisit.

Hi ha diferents zones comuns: davant la llar de foc o en diferents ambients dins la mateixa sala. Totes elles transmeten una tranquil·litat extrema i necessària; és com si el ritme intern baixés de cop. Però, el que realment em va enamorar va ser el "Saló de les Voltes"; un antic molí d'oli del s.XVIII impecablement restaurat.

La part del jardí... com hi vaig anar a l'hivern, no he tingut oportunitat ni de veure-la, ni de viure-la en el seu esplendor... hi hauré de tornar! ;-)

Una de les coses que més els caracteritza i que més m'agrada és el seu esperit inquiet. Tenen un ventall enorme de propostes per endinsar-nos al món del vi i, de fet, han rebut diferents premis a la promoció enoturística.

Tot sovint organitzen tasts de vins a les seves instal·lacions amb sommeliers de reconegut prestigi; però no s'obliden de fer altres propostes força provocadores com:

  • cicloturisme al Priorat
  • viatge al món del vi i de l'oli
  • degusta Priorat: gastronomia + vi
  • paisatges romàntics amb DO
  • proposta enogastronòmica
  • camins i postals del vi
  • descobrir el Priorat en bicicleta elèctrica

Vaig tenir la oportunitat de fer una tast de vins amb Xavi Nolla, del grup Codorniu, amb referències de quatre cellers que són el primer enclavament vinícola en les respectives denominacions d’origen. Tota una experiència!

Allotjament amb totes les comoditats i amb un tracte exquisidament familiar.

Categoria: 4

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *