• Menu
  • Menu

Restaurant “El Celler de l’Aspic”


Restaurant “El Celler de l’Aspic”

Accès

S’accedeix amb cotxe sense problemes.

Està al centre de Falset.


Carrer Miquel Barceló, 31 Falset
Tarragona (Espanya)
Telf: +34 977 831 246
E-mail: info@cellerdelaspic.com
Web: https://www.cellerdelaspic.com/

Busqueu un lloc acollidor en ple Priorat amb cuina delicada i on el vi hi juga un paper força protagonista? Doncs... aquest és el vostre lloc!

Un passadís escalonat i bastant llarg t'endinsa cap al cor del restaurant. Colors suaus i vitrines amb caixes de vins és tot el que es pot veure de moment.

Al final del passadís, hi ha una sala diàfana a on destaca una filera de llums d'estil modern i que li dóna molta força al menjador. Em va encantar el contrast. A l'igual que la barreja de biga de ferro amb la clàssica volta catalana del sostre. La sala està molt cuidada. Un finestral gran deixa entrar la llum i permet tenir vistes de Falset. És un menjador tranquil i on s'està súper a gust.

També hi ha una altre sala més petita i més íntima que és ideal per fer-hi celebracions privades i/o tasts de vi.

Tipus: cuina catalana. El Toni Bru prioritza el producte de qualitat i això es nota en cadascun dels seus plats. Fa una cuina d'arrels tradicionals adaptada a avui dia. Va obrir "El Celler de l'Aspic" al 2003, però els seus orígens es remunten al 1987 amb la obertura de l'"Aspic" a Amposta. I... no oblidem que és president dels Sommeliers de Tarragona... cosa que justifica que el vi tingui un paper rellevant aquí. La carta canvia cada estació de l'any. A part de la carta, hi ha tres menús degustació (Menú de Tast, Menú Priorat i el Menú dels Vins). Vaig tenir la oportunitat de fer un menú similar al de Priorat.

  • Sopa de patata de Prades amb oli i tòfona - deliciós. Plat finíssim i elegant. Se'm va fer curt. L'oli i la tòfona són els que li donen la força a la patata.
  • Cloïsses estofades amb carxofa i salsa verda - un "mar-muntanya" molt diferent. Bona barreja on el Toni aconsegueix que les carxofes no anul·lin el gust de les cloïsses. Em va sorprendre gratament.
  • Trinxat de patata i col de paperina amb botifarra blanca de perol i tòfona - un altre plat estrella. Mai havia provat aquests tres productes junts... sensacional!
  • Calamars saltejats amb calçots i carxofa - d'aquest plat només puc dir: veniu i proveu-lo! És el plat que em va captivar. Calçot amb calamar??? Força atrevit i agosarat... genial el resultat!
  • Gall ecològic amb salseta de bolets - es desfà.
  • Mil fulls de crema amb taronja - és important dir que totes les postres les fan ells.
  • Pastís crema catalana amb pinya i maracuyà - fantàstic! No podíem acabar d'una manera millor.

Ubicat dins l'edifici de la Cooperativa, completament restaurat, bona cuina i tracte molt agradable... què més es pot demanar?

Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *