• Menu
  • Menu

Escapada Surfside Beach


Escapada Surfside Beach

Accès

Google Maps

S’accedeix per carretera en bon estat.


L.G. Smith Blvd
Oranjestad (Aruba)

Sempre he dit que hi ha dues Arubas.

Una és la coneguda, la que li ha donat fama a nivell mundial. Milers de persones amb polsereta s'allotgen a hotels gegants. La seva inquietud és beure i jugar. És freqüent veure grups de joves amb cerveses a les mans entrant i sortint dels casinos (màxim reclam turístic de la illa) o cremats al sol de les piscines dels hotels. No surten d'aquí.

L'altre és la desconeguda, la que molt poca gent coneix. Jo vaig anar a descobrir aquesta última i em va encantar!

A menys de 15 minuts (caminant) del bulliciós Oranjestad hi ha la meravellosa platja de Surfside Beach. Son 350 metres de sorra molt blanca i súper neta. L'aigua és de color blau turquesa i sempre està calmada. Donada la seva poca profunditat, és ideal per anar-hi amb nens. Un parell de restaurants moníssims faciliten els serveis justos que qualsevol pot necessitar durant un dia de platja. De fet, ells mateixos ofereixen lloguer de para-sols i gandules que recomano contractar, sense dubte.

El "Pinchos Bar and Grill" és un restaurant de fusta guanyat al mar. Està literalment flotant. La seva ubicació fa que la platja es divideixi en dos. La part més propera als hotels està farcida de Divi Divi, que son els arbres típics d'Aruba i que estan doblegats pel vent. Estan repartits per la platja fins quasi tocar l'aigua. Dibuixen un paisatge fantàstic. L'altre part, la que està més lluny, no té arbres però té unes passarel·les de fusta amb vaixells que li donen un encant meravellós.

A part de la seva bellesa, el que em va enamorar és que no hi havia ningú! És un luxe poder gaudir d'una platja així sense haver d'escoltar converses que no interessen o sense haver de discutir per un metre de sorra... Tenia tota la platja per mi. 

A la mateixa platja i més a prop de les passarel·les de fusta, hi ha el restaurant "Barefoot" que té les taules a la sorra i que em va fascinar. El lloc és meravellós i el menjar deliciós. Hi ha un ambient molt autèntic. A l'altre banda de la carretera, l'hotel "Talk of the Town" trenca amb els estereotips de la illa. És molt correcte i l'atenció és fantàstica. Al nord de la illa, una mica més apartat, hi ha l'altre hotel que vaig estar. El "Boardwalk" és un altre concepte. Més rústic que l'anterior i amb menys serveis, però molt més autèntic.

Aquesta platja és un petit paradís exclusiu del Carib.

Si necessiteu i/o voleu ajuda en la organització de l'escapada, no dubteu en enviar-me un mail!

Si voleu marxar a Aruba amb la targeta SIM ja comprada, la podeu sol·licitar a Holafly i obtindreu un 5% de descompte per venir de Raconets!

Duració:

Es pot fer lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *