• Menu
  • Menu

Restaurant “Tips” – Tancat


Restaurant “Tips” – Tancat

Accès

Es pot aparcar al pàrquing del mateix port.


Port Esportiu El Masnou, 20 El Masnou
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 93 5403317
E-mail: restaurante@tipsrestaurants.es
Web: https://tipsrestaurants.es/

TANCAT

Al port d'El Masnou hi ha molts restaurants, moltíssims; però aquest és diferent. Petitó, amb molt d'encant, cuina delicada i gent fantàstica. No es pot demanar més.

El menjador és una sola sala decorada amb simplicitat, sense estridències i amb un punt elegant i funcional alhora. Parets blanques, llises i sense cap tipus de decoració. Les taules fosques contrasten, a la perfecció, amb les parets. Les cadires envellides i algun moble antic li donen un toc "retro" que em va encantar.

La part del final és la més diferent i la que dóna força a l'establiment. Va captivar tota la meva atenció. Una paret negra destaca el nom del restaurant amb lletres impecablement blanques i un parell de palets col·locats a la paret ofereixen un petit jardí vertical que li donen molta gràcia al raconet.

Després d'estar una estona fent fotos, em vaig adonar que algunes taules tenien un petit rellotge antic. Tots ells estaven aturats. L'Alejandro, "alma matter" de tot plegat (i persona encantadora), em va deixar amb la boca oberta quan em va explicar que les hores que marcaven els rellotges eren hores en les que havia passat alguna cosa important per ell. Son aquells detalls que m'entendreixen el cor!

A fora hi ha una petita terrassa.

Tipus: cuina mediterrània creativa. Al darrera d'aquest projecte està Raúl Parra, xef format a l'escola "Hofmann" i a "Espai Sucre". Busca l'excel·lència en el producte (de temporada i de proximitat) i li encanta jugar amb les combinacions.

  • Aperitiu de botifarra negra amb ceba, ous wasabi i terra d'oliva - una manera espectacular de començar l'àpat. Molt gustós. Se'm va fer curt. Els ous contrasten perfectament, per sorpresa meva, amb la botifarra! Sense dubte, un dels meus plats estrella.
  • Patates baby al forn aromatitzades amb all i oli - son com unes "papas arrugás" però infinitament més gustoses i amb una fantàstica posta en escena.
  • Sashimi de tonyina marinat amb vermut negre - plat molt sorprenent!
  • Arròs negre melós amb fumet de marisc i gamba semi crua - un altre dels meus plats estrella. Per ficar el cap sencer a la cassoleta!
  • Fals ravioli de confit d'ànec amb parmentier i tòfona - fantàstic. Plat finíssim.
  • Coulant de xoco blanca, formatge de cabra i gelat de festuc - diferent. Mai havia vist un coulant de xocolata blanca... i menys amb formatge de cabra! Barreja que deixa fóra de joc. Fascinant. Plat que ningú pot marxar sense tastar.
  • Carrot cake desestructurat - servit en un pot de cuina. Genial!

Una experiència diferent amb contrastos únics.

Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *