• Menu
  • Menu

Restaurant “Trópico”


Restaurant “Trópico”

Carrer del Marquès de Barberà, 24 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 936 677 552
E-mail: info@tropicobcn.com
Web: https://www.tropicobcn.com/

Cada vegada que visitava un país de l'altre banda de l'Atlàntic, tornava amb un "enganxe" important a las pancakes. Però aquí, tot era diferent. No sortíem del pa amb tomàquet o del croissant! Boníssims... evidentment! No és pas una crítica; però tenia ganes de pancakes i ningú me les oferia.

Poc a poc, ens hem anat obrint a altres cultures culinàries. Han vingut de fora per implantar altres tendències i nosaltres ens hem anat mostrant més oberts. Genial!

A "Trópico" han volgut donar una volta al món a través dels sabors del tròpic i, de moment, puc afirmar que s'han guanyat la primera posició de les meves tan buscades pancakes!

El local és fantàstic. L'entrada és la part que menys crida l'atenció; però, a mesura que vas entrant, l'establiment et va enamorant cada cop més! Una gran sala diàfana, amb llums metàl·liques i taules de fusta, rep amb tranquil·litat a la multitud que sovint la visita. El mapamundi gegant tallat sobre la paret de pedra, per mi, és el "core" del local... el que li dóna la força i el que el fa diferent.

Tipus: restaurant ideal per anar a fer un brunch sa i internacional.

  • Old fashioned pancakes - 3 pancakes banyades amb mantega i xarop d'auró. Molt esponjoses... es desfan! Plat estrella... el "must" del local.
  • Arepas con perico - 2 "tortitas" de blat de moro farcides d'ous remenats amb tomàquet, ceba, formatge cheddar i mozzarella. Tot acompanyat d'alvocat i plàtan "macho" madur. Gustoses i molt cruixents.
  • Açaí na tijela - Iguaria - No sabia el que era; de fet, no n'havia ni sentit parlar. Em vaig deixar aconsellar per ells i us asseguro que més d'un dia he pensat en aquest plat. Refrescant i sorprenent. És un bol d'açaí amazònic amb guaranà, plàtan, maduixa, "arándano", "chia" i "granola" casolana.

Una de les seves especialitat més fortes son els sucs de fruites. No els deixeu de tastar! Jo ho vaig regar tot amb un parell:

  • Garden of delights
  • Watermelon coconut agua fresca

No oblideu fer reserva prèvia. Sempre està ple.

Brunch obligat a la ciutat de Barcelona.

Preu: Baix. Fins 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *