• Menu
  • Menu

Hotel “Consolación”


Hotel “Consolación”

Accès

S’accedeix per carretera en bon estat.


Carretera Nacional 232. km96 Mont-Roig
Terol (Espanya)
Telf: (+34) 978 85 67 55
E-mail: info@consolacion.com.es
Web: https://www.consolacion.com.es/

Vull començar aquest post reconeixent que tot el que pugui explicar no farà mai justícia al que vaig viure allà. Estem molt acostumats a estereotips i molt poc acostumats a que ens sorprenguin. Aquí tot es diferent. De fet, que l'entrada de l'hotel sigui una ermita del segle XIII, ja dona una pista de que l'experiència serà única...

Han reinventat el clàssic concepte d'hotel: no hi ha recepció, el bufet de l'esmorzar està a la cuina (és com estar a casa però amb tots els luxes) i abans d'entrar a l'habitació hi ha una petita capsa per deixar les sabates... genial!

L'hotel té dues zones ben diferenciades: la antiga i la moderna. Contrast radical d'estils que conviuen a la perfecció.

L'antiga, que d'antiga només té les parets, és on hi ha el lobby-bar (espai amb un parell d'estructures que fan la funció de bar i recepció), la biblioteca (amb una llar de foc prometedora), el playground (sala multifuncional), el garatge (espai versàtil), la cuina i el restaurant. En definitiva, és on hi ha les zones comuns. Parets històriques que contrasten amb el mobiliari extremadament modern. M'encanta!

La moderna està formada per cubs de fusta integrats a un bosc de pins. Hi ha moments en els que t'imagines (pel tipus de construcció i per la natura) que estàs al nord d'Europa; però no! És Terol! Aquests cubs son les habitacions. 36m2 a on una de les parets és només vidre per poder gaudir d'unes vistes immillorables. La llar de foc que penja del sostre, la banyera excavada al terra, la orientació del llit (que és un futó) i la ubicació dels cubs son les quatre joies de l'habitació. Els kubes 9 i 10 estan units i son ideals per famílies. Ssshhh... un secret... demaneu el kube 3... és el que té millors vistes! Veure com marxa el sol al vespre o els primers raigs matiners, no té preu. Pau i tranquil·litat. Natura i res més. Creieu-me... el regal no és només visual.

No tenia cap ganes de sortir del meu cub. Cap ni una; però vaig caure en un parell de provocacions... un sofà que està al mig del bosc i l'esmorzar amb productes de proximitat. El Ricard (que transmet a la perfecció la seva passió per l'hotel) em va senyalar el sofà desafiant-me a arribar-hi sense cap indicació. Una altre idea original que els fa diferents. Des del sofà és d'es d'on es gaudeix de les millors vistes de l'hotel. L'esmorzar... dolç i salat... una selecció perfecte i encara és més perfecte que s'hagi de recollir a la mateixa cuina!

La piscina és fantàstica. De forma irregular i amb una sensació desbordant sobre l'immens bosc. M'atreveixo a dir que també és una de les zones crucials de l'hotel.

Ho resumiré ràpid: hotel amb luxes molt poc convencionals ubicat a una de les zones més desconegudes i més boniques d'Espanya.

Un autèntic descobriment. Inexplicable no haver-lo conegut abans!

"Un viaje, una vez comenzado, no tiene fin".

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments