• Menu
  • Menu

Restaurant “Hotel Consolación”


Restaurant “Hotel Consolación”

Accès

S’accedeix per carretera en bon estat.


Carretera Nacional 232. km96 Mont-Roig
Terol (Espanya)
Telf: (+34) 978 85 67 55
E-mail: info@consolacion.com.es
Web: https://www.consolacion.com.es/

Restaurant ubicat al deliciós "Hotel Consolación".

Està a la zona antiga; que, tal i com vaig comentar al post de l'hotel, d'antiga només té les parets. L'accés directe a la cuina es fa servir a l'esmorzar, doncs allà és on hi ha el bufet. Al sopar s'accedeix per una porta petitona que dona a una espècie de pati interior que em va robar el cor.

És allargat. A una banda, vidre i ferro regalen les vistes al pati interior. A l'altre, la paret de pedra original, dona recolzament als bancs de ferro. Per mi, aquests últims mereixen menció especial... disseny sobri i únic. Diferent. Les taules de fusta, més aviat senzilles, contrasten amb les llums extremades que pengen del sostre. Genial!

També vull fer especial menció a la Glòria i al Ricky. Ho viuen amb tanta passió que encomana! Súper atents, però sense aclaparar. Estan pendents de tot.

Tot i que el restaurant està al mateix hotel, està obert a tothom (inclús a aquells que no son clients de l'hotel).

Tipus: cuina tradicional reinventada. Tenen molt respecte pel producte (cosa que em va encantar) i ho mostren proveint-se de productes de proximitat i de proveïdors propers (les verdures son ecològiques de Ráfales, el xai de Torrecilla d'Alcañiz, la tòfona de Monroyo, els formatges de pastor... i no continuo!). A part de la carta, hi ha un menú degustació de bona relació qualitat-preu:

  • Aperitiu
  • Tomatada amb olives d'Aragó i ceba dolça de Mont-Roig - plat súper refrescant on es posa en evidència la qualitat del producte que ofereixen.
  • Salmó rostit amb quinoa i confitats - un dels plats estrella. Sorprèn el punt de cocció del salmó, ni cru ni fet. I tremenda la barreja amb la, tan de moda, quinoa i les verdures.
  • Llom de bacallà amb salmorejo i pernil D.O. Teruel - em va encantar el punt refrescant que li dona el salmorejo al bacallà.
  • Galta de porc guisada amb poma verda i molles de pa - gustosíssim!
  • Lingot de fruita de la passió, macedònia i granissat de maria lluïsa - plat molt refrescant i divertit.
  • Mouse de coco amb mango y curry - l'altre plat estrella. Molt arriscat i encertat alhora!

Reinterpretació de la cuina clàssica, sense perdre la seva essència, en un entorn quasi immillorable.

Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *