• Menu
  • Menu

Hotel “Anemi”


Hotel “Anemi”

Accès

S’accedeix a la illa en ferry (jo vaig anar-hi des de Mykonos i vaig trigar 04:30h) i a l’hotel s’hi arriba per carretera en bon estat des del port (que està molt a prop).

El mateix hotel té servei de “transfer”. Si s’avisa de l’hora del ferry, ells et venen a buscar al port. Aquest servei tan típic de les illes gregues és una de les coses que més vaig agrair de la meva estada en aquest meravellós país.


Karavostasis 84 011 Folegandros
Illes Cíclades (Grècia)
Telf: +30 22860 41610
E-mail: reservations@anemihotels.com
Web: https://anemihotel.gr/

No havia estat mai a Folegandros. M'havien dit que era molt verge i, de fet, no sabia gaire cosa més.

La primera imatge que vaig percebre era la d'una illa "pelada". Amb molta roca i quatre arbustos. Tot de color marró.

Suposo que això va fer que al·lucinés en el moment d'entrar a l'hotel. La Tina em va donar la benvinguda, súper amablement, en una recepció molt acollidora i confortable. L'extrema modernitat de l'arquitectura i el mobiliari contrasten amb l'ambient rústic de la illa.

La recepció és de color gris amb sofàs de color marró i llums estridents. Fascinant! L'obsequi de l'aigua fresca amb llimona i cogombre (què està tot el dia a disposició dels clients) em va semblar molt original i sa. L'espai ja deixa entreveure que serà una estada molt agradable.

Em costa descriure les habitacions... És el típic exemple de com dibuixaria la meva habitació ideal: ample (molt ample), de color blanc (immaculat) i amb tots els detalls cuidats. L'únic que li dona un toc de color és la fusteria de les portes de la terrassa. La resta és de color blanc (incloses les bigues del sostre).

Em va sorprendre molt dues coses. La primera, hi havia dos "pufs" al terra... idea trencadora per un hotel. Lo clàssic i/o convencional hauria estat col·locar un sofà. Ells s'han atrevit a fer una cosa molt diferent. Ho aplaudeixo. La segona, l'habitació té cuina. Això és molt típic de les illes gregues. Sempre faciliten la cuina dins de l'habitació, convertint-la en apartament i facilitant diferents opcions al client.

Les habitacions estan distribuïdes en 12 construccions blanques, més aviat quadrades amb escaires arrodonits, que es van repartint, de forma ordenada, pel mig del jardí. Cada habitació té una petita terrassa privada que permet gaudir de les tranquil·les nits d'estiu de Folegandros amb certa intimitat; inclús hi ha algunes habitacions que hi tenen piscina privada. Totes les habitacions disposen de wi-fi, televisió i aacc.

La piscina té un paper rellevant a la vida de l'hotel. Tot gira al voltant d'ella. De fet, n'hi ha dues; però una queda eclipsada per l'altre. Desbordant i d'aigua salada. Regala unes vistes a l'interior de la illa que son indiscutiblement fantàstiques. Al voltant d'ella es serveixen els esmorzars (a la carta) i els sopars. M'atreveixo a dir que és l'únic lloc de la illa on es serveix cuina d'autor.

El parking està a la part de darrera de l'hotel. S'accedeix creuant unes vinyes que complementen la bonica zona enjardinada dins del paratge àrid.

Tot i que les dimensions de la illa son extremadament petites, recomano llogar algun tipus de vehicle pel desplaçament. L'hotel facilita els tràmits perquè l'empresa de lloguer porti el vehicle fins al mateix hotel i el reculli al destí escollit pel client.

No vull acabar el post sense parlar del magnífic servei rebut. Katerina aconsegueix que el client vulgui tornar. Fantàstic!

Categoria: 5
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *