• Menu
  • Menu

Escapada Lia Beach


Escapada Lia Beach

Accès

S'accedeix per carretera, petita i no massa ample, des de Mykonos poble (Chora) i s'arriba fins a la mateixa platja.

El trajecte dura uns 20 minuts (13Km).

La carretera mateixa ja és una meravella. Ajuda a veure la Grècia autèntica. Aprofiteu per aturar-vos a veure una petita capella (blanca amb sostre vermell) que hi ha ben a prop de la carretera. N'hi ha moltíssimes per tota la illa, però val la pena aturar-vos a contemplar-la.


Lia Beach Mykonos
Illes Cíclades (Grècia)

Tots sabem el que és Mykonos a l'estiu; per això recomano anar-hi fora de temporada. Juny o Setembre és molt bona època. Hi ha molts turistes igualment, però menys que en temporada alta i això permet veure una cara més autèntica de la illa i val la pena.

Lia Beach és una de les platges més allunyades del poble Mykonos (Chora). Es troba pràcticament a l'altre punta de la illa, però les distàncies son tan petites que no costa res apropar-s'hi.

És una platja més aviat tranquil·la i poc sorollosa. La seva aigua és cristal·lina i la sorra no és massa fina (pedretes no molt còmodes). Disposa de tots els serveis per poder passar-hi un dia de calma: un xiringuito bastant elegant amb para-sols i gandules on es pot gaudir d'un bon àpat, un centre de busseig pels que us agradi el snorkel i quatre cases blanques esquitxades per la muntanya. A part d'això... poca cosa més!

El terreny que l'envolta és molt feréstec, molt verge i amb poca vegetació. És el típic paisatge de les illes gregues on tot és de color marró amb pedres i roques.

No oblideu que a la illa de Mykonos hi bufa vent tot sovint. Aquesta platja, tot i que no és massa gran, queda bastant oberta i està poc resguardada; es "pateix" el vent sovint.

 

Nens

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies