• Menu
  • Menu

Escapada Lia Beach


Escapada Lia Beach

Accès

S’accedeix per carretera, petita i no massa ample, des de Mykonos poble (Chora) i s’arriba fins a la mateixa platja.

El trajecte dura uns 20 minuts (13Km).

La carretera mateixa ja és una meravella. Ajuda a veure la Grècia autèntica. Aprofiteu per aturar-vos a veure una petita capella (blanca amb sostre vermell) que hi ha ben a prop de la carretera. N’hi ha moltíssimes per tota la illa, però val la pena aturar-vos a contemplar-la.


Lia Beach Mykonos
Illes Cíclades (Grècia)

Tots sabem el que és Mykonos a l'estiu; per això recomano anar-hi fora de temporada. Juny o Setembre és molt bona època. Hi ha molts turistes igualment, però menys que en temporada alta i això permet veure una cara més autèntica de la illa i val la pena.

Lia Beach és una de les platges més allunyades del poble Mykonos (Chora). Es troba pràcticament a l'altre punta de la illa, però les distàncies son tan petites que no costa res apropar-s'hi.

És una platja més aviat tranquil·la i poc sorollosa. La seva aigua és cristal·lina i la sorra no és massa fina (pedretes no molt còmodes). Disposa de tots els serveis per poder passar-hi un dia de calma: un xiringuito bastant elegant amb para-sols i gandules on es pot gaudir d'un bon àpat, un centre de busseig pels que us agradi el snorkel i quatre cases blanques esquitxades per la muntanya. A part d'això... poca cosa més!

El terreny que l'envolta és molt feréstec, molt verge i amb poca vegetació. És el típic paisatge de les illes gregues on tot és de color marró amb pedres i roques.

No oblideu que a la illa de Mykonos hi bufa vent tot sovint. Aquesta platja, tot i que no és massa gran, queda bastant oberta i està poc resguardada; es "pateix" el vent sovint.

 

Nens

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *