• Menu
  • Menu

Escapada Font de Rabosa


Escapada Font de Rabosa

Accès

No vaig trobar la font al Google Maps. Pregunteu a la gent del poble que us indicaran sense problemes.

Just creuar el “Pont de Pedra” trobareu una de les millors vistes de la font.


Pont de Pedra Beceite
Terol (Espanya)

Quan vaig conèixer la "Font de Rabosa" em va sorprendre moltíssim el poc reconeixement que té. Em va fascinar i no era capaç d'entendre com era possible que ningú me n'hagués parlat abans. Va ser una de les recomanacions del Ricard del "Consolación Hotel". Li estaré sempre agraïda.

Per una banda, em van entrar ganes de parlar-ne ràpidament i, per l'altre, em negava a desvetllar un secret tan ben guardat. En el fons, ja m'està bé que aquesta discreció... així la mantenim allunyada del turisme massiu.

Beseit és un poble envoltat de muntanyes amb mil excursions per fer al voltant. Això ho sabia. El que no m'esperava era trobar-me al mig del poble aquest fantàstic paratge natural del riu Matarranya. És una raconet mític amb dos salts d'aigua que formen una piscina natural on la gent local s'hi va a refrescar a l'estiu. Tranquil·litat i natura és el que s'hi respira. Vaig estar una estona asseguda fent fotos i no trobava mai el moment de marxar. S'hi està a gust.

L'aigua baixa súper neta i el color vermellós de la roca calcària li dona vida a l'escenari! Si us fixeu bé, és la mateixa roca que es va utilitzar per fer les cases més antigues del poble.

No s'ha de caminar per arribar-hi. És de fàcil accés per tots.

Val la pena veure-la. Recomano anar-hi a la primavera.

Duració:

El temps que un vulgui.


Nens

Sense problemes.
Els hi encanta!


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *