• Menu
  • Menu

Escapada Salt de Can Batlle


Escapada Salt de Can Batlle

Accès

Google Maps


Santa Pau
Girona (Espanya)

Hi ha moltes rutes de senderisme que passen i/o arriben a aquest meravellós salt d'aigua de la Garrotxa. A Wikiloc en trobareu unes quantes.

A pesar de que m'encanta caminar per la natura; he de confessar que, en aquest cas, he anat pel camí fàcil.

Estava allotjada al "Mas Can Batlle", molt a prop de Santa Pau, quan l'Albert me'n va parlar. La gran sorpresa és que el salt està situat dins de la finca. Hi ha un caminet, de fàcil accés i de duració 5 ó 10 minuts que hi porta. En realitat , son dos salts d'aigua separats per una piscina natural.

Si hi aneu a l'estiu, no marxeu sense refrescar-vos... s'agraeix molt fer-ho en aigua tan neta com aquesta. Aneu amb compte, perquè durant els mesos d'estiu (Juliol i Agost), per evitar la massificació cal reservar entrada en aquest link.

Per la resta d'any, senzillament deixeu-vos captivar per aquesta petita meravella que ens ha regalat la natura i, sobretot, apagueu els mòbils i gaudiu d'aquesta immillorable banda sonora.

A la zona dels gorgs, no està permès fer cap tipus de celebracions ni portar menjar o neveres per fer pícnic. Només es pot portar el menjar que portem quan anem de ruta o excursió. Recomano que feu visita al restaurant "Font Moixina". Gaudireu de producte de qualitat i de la terra.

Vaig tenir la sort d'anar quan el salt anava ple d'aigua i va ser un espectacle. Aprofiteu per descobrir la Garrotxa que és una de les zones més riques en natura de Catalunya. La visita a la Fageda d'en Jordà o la caminadeta fins el volcà de Santa Margarida valen la pena!

Demanar-vos disculpes perquè les fotos no fan justícia. Aneu-hi i em dieu si tinc raó o no.

Duració:

Es pot fer el llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *