• Menu
  • Menu

Restaurant “Roca Bar” – Tancat


Restaurant “Roca Bar” – Tancat

Carrer Rosselló, 265 Barcelona
Barcelona (Espanya)

TANCAT

El restaurant  està ubicat a la planta baixa del "Hotel Omm". Tots els barcelonins coneixem aquest hotel de 5 estrelles que està a tocar del Passeig de Gràcia; del que no estic tan convençuda és si som conscients de la doble oferta gastronòmica que hi ha dins.

Els germans Roca estan al darrera de les dues propostes. La primera, el "Roca Moo" és un restaurant estrella Michelin dirigit pel xef Juan Pretel i que m'atreveixo a resumir-ho en alta gastronomia en un ambient elegant. La segona, el "Roca Bar" és de la que us vull parlar avui. Ambdós espais estan separats per una llibreria subtil.

L'espai és molt modern. A l'entrada hi ha una zona de sofàs que és perfecte per prendre alguna beguda a qualsevol hora. Una mica més endavant hi ha una llar de foc que va cridar la meva atenció. Rectangular i col·locada dins d'un moble blanc. De dimecres a dissabte hi ha música en directe. Vaig tenir la sort de coincidir amb la nit flamenca! A partir d'aquí hi ha la barra i el restaurant.

Diàfan i bastant gran. Dins de la línia elegant, té un punt informal que em va agradar molt. La Clementina domina la sala. Està pendent de tot i aconsegueix donar un servei quasi perfecte a tots i cadascun dels clients. És l'ànima de tot plegat. Li encanta la gastronomia i la gent. Ho gaudeix i transmet aquesta passió als que la visitem de tant en tant.

Tipus: tapes i platets d'autor. Ofereixen propostes tradicionals innovades. El segell Roca està a molts plats.

  • Brioche al vapor farcit de tòfona - Deliciós. Un dels plats estrella que em va captivar a la primera mossegada. No es pot marxar del restaurant sense provar-lo. És especial. Suau i gustós.
  • Gofra de patates braves - Presentació súper original de les clàssiques patates braves. La pasta del gofra és de patata i les dues salses es van intercalen fent un dibuix llampant.
  • Roastbeef amb ximixurri i tàperes - Tremendo. Un altre dels plats estrella. El roastbeef es desfà i la salseta és súper gustosa.
  • Amanida de mongetes Kenia amb raifort i sardines fumades - Plat refrescant que entra molt bé. Un dels plats "rocasaludable".
  • Salmó a baixa temperatura amb emulsió de cítrics - No podem negar que està de moda la barreja de salmó amb cítrics. Aquí el presenten en tres formats diferents i no sabria amb quin quedar-me! Un altre dels plats "rocasaludable".
  • Rocadillo de gelat de coco - L'heu de provar tant si com no. És un dels clàssics de la casa.
  • Gelat rocambolesc: 5 elements verds amb festucs de te verd i sucre de menta - Els gelats rocambolesc no necessiten presentació.

Obren de 13h a 1h ininterrompudament tots els dies. Al migdia tenen un menú de 22€.

És una opció més informal per poder gaudir de la cuina dels germans Roca.

Molt a prop hi ha la Casa de les Punxes que és de merescuda visita!

Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *