• Menu
  • Menu

Escapada La Asunción i Muelle El Morro


Escapada La Asunción i Muelle El Morro

Accès

S'accedeix, a ambdós destins, per carretera en bon estat.


La Asunción
Isla Margarita (Veneçuela)

Sempre he defensat la cerca de raconets amb encant fins i tot a destins tan turístics com pot ser la illa Margarita i aquests en són dos clars exemples.

La Asunción està a menys de 15 minuts de Porlamar (principal nucli urbà). És una petita ciutat que sembla que estigui dormida. Tot i la seva diminuta dimensió i la poca activitat que sembla haver-hi, és la capital de Nueva Esparta (formada per la illa Margarita, illa de Coche i illa de Cubagua). Està ubicada a la part alta de la vall de Santa Lucía i molt a prop del Parc Nacional Cerro.

Estic convençuda que si no fos perquè m'hi va portar gent de la mateixa illa, no hauria conegut mai aquesta ciutat tan entranyable. Durant la meva estada allà no vaig veure ni un sol turista. Els carrers son per vianants i, amb la calor que hi fa, tampoc hi ha massa gent local passejant.

Com a tota ciutat Veneçolana, el centre d'activitat té el focus a la plaça Bolívar. Allà podreu comprar pastissets típics a la pastisseria "San Juan Bosco" i deixar-vos sorprendre a la "Galería Artesanal" on es fan petites exposicions i on ofereixen uns sucs de fruites fascinants.

He de dir, però, que totes les meves mirades se les va endur la Catedral de Nuestra Señora de la Asunción. Està ubicada just davant de la plaça Luisa Cáceres i Bolívar. Es la segona església més antiga de Veneçuela i no està massa ben cuidada. Aquest punt decadent em va fascinar.

Aprofitar la visita per passejar pel Muelle El Morro i la Playa Valdez. Estan a 20 minuts de distància, en cotxe, de La Asunción. La platja té aigües molt tranquil·les i el moll és un encant... amb les barquetes de colors i els pescadors que aprofiten per vendre el peixet allà mateix.

Ningú hauria de marxar de la illa Margarita sense visitar La Asunción.

Duració:

En un dia es poden veure les dues coses.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies