• Menu
  • Menu

Escapada La Asunción i Muelle El Morro


Escapada La Asunción i Muelle El Morro

Accès

S’accedeix a Isla Margarita amb avió des de les principals ciutats de Veneçuela (Caracas una d’elles).

Una vegada allà, es necessari un cotxe per desplaçar-se per la illa. S’arriba a La Asunción per carretera en bon estat.


La Asunción
Isla Margarita (Veneçuela)

Sempre he defensat la cerca de raconets amb encant fins i tot a destins tan turístics com pot ser la Isla Margarita de Veneçuela i aquests en són dos clars exemples.

La Asunción està a menys de 15 minuts en cotxe de Porlamar (principal nucli urbà i econòmic de la illa). La Asunción és una petita ciutat que sembla que estigui dormida. Tot i la seva diminuta dimensió i la poca activitat que hi ha, és la capital de Nueva Esparta que és un estat lliure del Carib format per la Isla Margarita, Isla de Coche i Isla Cubagua. Està ubicada molt a prop del Parque Nacional Cerro El Copey.

Estic convençuda que si no fos perquè m'hi va portar gent de la mateixa illa, no hauria conegut mai aquesta ciutat tan entranyable. Durant la meva estada allà no vaig veure ni un sol turista. Els carrers son per vianants i, amb la calor que hi fa, tampoc hi ha massa gent local passejant.

Com tota ciutat Veneçolana, l'activitat es concentra a la Plaza Bolívar. És imprescindible fer aturada a la pastisseria "San Juan Bosco" per provar les rosquitas, el pan de leche i el beso de coco. Deixeu-vos sorprendre al "Centro Comercial Artesanal El Güire" on es fan petites exposicions, on ofereixen uns sucs de fruites fascinants i on hi ha la fuente de los deseos! He de dir, però, que totes les meves mirades se les va endur la Catedral de Nuestra Señora de la Asunción. Es la segona església més antiga de Veneçuela, només superada en antiguitat per la de Coro. Està en un evident estat decadent que em va fascinar. D'estil colonial, decorat perfecte per una illa del Carib

Vaig aprofitar la visita per passejar pel Muelle El Morro i la Playa Valdez. Estan a 20 minuts de distància, en cotxe, de La Asunción. La platja està protegida per les roques. L'aigua està tranquil·la i el moll és meravellós. Les barques de colors amb les xarxes i els pescadors, que aprofiten per vendre el peixet allà mateix, fan l'escenari perfecte.

Atureu-vos a menjar una arepa a algun paradeta ambulant. Gràcies a que vaig anar amb gent local, puc dir que allà vaig menjar una de les millors arepes que he menjat mai.

Vaig estar allotjada a l'hotel "Agua Dorada" ubicat a Playa El Agua. És un hotel que sorprèn en estètica. Molt modern i relativament nou. Em va encantar. Està ubicat a una punta de la illa. Tot i no ser cèntric, les distàncies de la illa fan que això no sigui un impediment.

Ningú hauria de marxar de la Isla Margarita sense visitar La Asunción i els pescadors de la Playa Valdez.

Si sou dels que necessiteu estar connectats inclús a l'estranger, compreu la targeta eSIM de Veneçuela a Holafly abans de marxar. Us aplicaran un 5% de descompte per venir de Raconets.

Podeu enviar-me un mail si necessiteu i/o voleu ajuda en la organització de l'escapada.

Duració:

En un dia es poden veure les dues coses.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *