• Menu
  • Menu

Mirador Badia


Mirador Badia

Accès

A la plaça Gonzales Isla hi ha una caseta de fusta on es venen els tickets. De totes formes, recomano haver fet la reserva prèviament i anar a la caseta només com a punt de trobada.

El vaixell es troba allà mateix.


Plaça Gonzales Isla L'Ampolla
Tarragona (Espanya)
Telf: 600 662 734
E-mail: contacte@miradorbadia.com
Web: https://www.miradorbadia.com

Fixeu-vos bé! Aquest post comença diferent a la resta dels més de 500 posts que ja he publicat.

Sempre categoritzo les publicacions per la temàtica de les mateixes: restaurants, escapades, hotels, etc. i ho deixo ben clar al títol. En canvi, amb el "Mirador Badia" no he pogut fer-ho. I sabeu per què? Doncs perquè es pot considerar tant una escapada com un restaurant. I, si em permeteu l'atreviment, també ho posaria dins del calaix de "classes magistrals".

El Rubén i el Xavi son dos germans que estan al darrera d'aquesta iniciativa en la que ajuden a conservar el parc natural del Delta de l'Ebre, al mateix temps que el dónen a conèixer. Aplaudeixo i aplaudiré sempre aquest tipus de projectes que només es poden tirar endavant amb passió. Ells estimen la terra que els ha vist créixer, valoren allò que els hi dóna i volen mostrar-ho, amb orgull, al món.

Ofereixen tres packs que cobreixen totes les necessitats:

  • Degustació: ruta amb vaixell + degustació de musclos i ostres + beguda.
  • Dinar/Sopar: pack degustació + menú a escollir (hi ha 2 menús per adults i 1 infantil).
  • Especial: pack a mida per grups superiors a 15 persones.

Vaig tenir la oportunitat de fer el segon pack; és a dir, la degustació d'ostres i musclos més el posterior dinar (amanida, llagostins i arròs) a les muscleres del fangar. Fantàstica experiència.

Se surt del port de l'Ampolla a les 11h i es recorre la costa fins arribar a la punta del Fangar. Es rodeja la badia i s'entra a les muscleres. De debò que val molt la pena. Havia vist el Delta en repetides ocasions i cap com aquesta. Veure'l des del mar, navegant, és un altre escenari. També he de reconèixer que va ser la primera vegada que veia una musclera... glups!

A la caseta de fusta, per cert molt ben cuidada, és on ells mateixos fan les explicacions de tot el procés de cultiu. És una classe magistral que ajuda a entendre, de principi a fi, cada una de les etapes. I, sobretot, fa empatitzar sobre la manualitat del procés en el que les màquines no poden ni intervenir. Les explicacions son teòriques i pràctiques: tant amb fotos com tirant de les cordes per poder veure les ostres al seu habitat.

El següent pas és la degustació dels musclos i les ostres. Amb una copa de cava entre mans, expliquen com identificar les ostres i diferenciar-les respecte les ostres d'altres llocs. Molt interessant. Aquí s'acaba l'aventura dels que només han contractat la degustació i, amb una barqueta petita, els retornen a l'Ampolla. Els que han reservat també el dinar es queden a la caseta de fusta per acabar de gaudir el dia amb l'arròs.

És romàntic i instructiu alhora. Perfecte per parelles o famílies i necessari per tots. S'ha de veure i viure.

Gràcies Rubén per deixar-me conèixer el teu gran projecte.

Duració:

El pack de degustació (ruta amb vaixell + cata) dura una mica més de dues hores (de 11h a 13:30h).
El pack dinar/sopar s'allarga més (de 11h a 17h).


Vistes
Nens

Els hi encanta!


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies