• Menu
 • Menu

Mirador Badia


Mirador Badia

Accès

A la plaça Gonzales Isla hi ha una caseta de fusta on informen les diferents experiències i on es poden comprar els tickets. De totes formes, recomano haver fet la reserva prèviament i anar a la caseta només com a punt de trobada. El vaixell està allà mateix.


Plaça Gonzales Isla Ampolla
Tarragona (Espanya)
Telf: (+34) 676 331 938
Web: https://miradorbadia.com/

Fixeu-vos bé! Aquesta publicació comença diferent a la resta de les ja publicades.

Sempre categoritzo les publicacions per la temàtica de les mateixes: restaurants, escapades, hotels, etc. i ho deixo ben clar al títol. En canvi, amb el "Mirador Badia" no he pogut fer-ho. I sabeu per què? Doncs perquè es pot considerar tant una escapada com un restaurant. I, si em permeteu l'atreviment, també ho posaria dins del calaix de "classes magistrals".

El Rubén i el Xavi son dos germans que estan al darrera d'aquesta iniciativa en la que ajuden a conservar el parc natural del Delta de l'Ebre, al mateix temps que el donen a conèixer. Aplaudeixo i aplaudiré sempre aquest tipus de projectes que només es poden tirar endavant amb passió. Ells estimen la terra que els ha vist créixer, valoren allò que els hi dona i volen mostrar-ho, amb orgull, al món.

Tot comença donant una volta en llanxa ràpida per la Badia del Fangar. És un indret preciós i únic. A partir d'aquí, cadascú escull el tipus d'experiència que vol viure:

  • Experiència bany: volta per la Badia, aturada per un bany, visita a la galeria/museu i degustació d'ostres i musclos. Durada 1:30h. Sortida a les 10:30h.
  • Experiència vermut: volta per la Badia, visita a la galeria/museu i degustació d'ostres i musclos. Durada 2:30h. Sortida a les 12h.
  • Experiència total: volta per la Badia, visita a la galeria/museu i menú total (musclos al vapor, musclos amb salsa de l’àvia, musclo escabetxat, 2 ostres al natural, 2 ostres al cava, 1 ostra al vodka, 1 ostra amb tempura, 1 ostra gratinada i mousse d’ostra). Durada 5h. Sortida a les 12h.
  • Experiència Posta de Sol: volta per la Badia, visita a la galeria/museu i degustació d'ostres i musclos. Durada 2:30h. Sortida a les 18h i 19h.
  • Experiència personalitzada per grups: feu volar la imaginació i ells ho faran possible!

Es surt del port de l'Ampolla, es voreja la Badia fins arribar a la Punta del Fangar i ja t'endinsen a les muscleres. És cert que l'entorn és meravellós, però aquest últim moment és màgic. Havia vist el Delta en repetides ocasions i mai m'havia endut la sensació d'aquesta. Veure'l des del mar, navegant, és un altre escenari. 

A la caseta de fusta que hi ha al mig de la Badia, per cert molt ben cuidada, és on ells mateixos fan les explicacions de tot el procés de cultiu. És una classe magistral que ajuda a entendre, de principi a fi, cada una de les etapes. I, sobretot, ajuda a empatitzar sobre la manualitat del procés en el que les màquines no poden ni intervenir. Les explicacions son teòriques i pràctiques: tant amb fotos com tirant de les cordes per poder veure les ostres al seu habitat.

El següent pas és la degustació dels musclos i les ostres. Amb una copa de cava entre mans, expliquen com identificar les ostres i diferenciar-les respecte les ostres d'altres llocs. Visita molt interessant a la província de Tarragona

És romàntic i instructiu alhora. Perfecte per parelles, famílies o grups amb ganes de passar-ho bé i... necessari per tots. S'ha de veure i viure.

Gràcies Rubén per deixar-me conèixer el teu gran projecte.

Si agafeu una de les experiències curtes, recomano aprofitar per dinar a la Taverneta de l'Ampolla, al Mas de Prades al Deltebre o al Racó del Riu a Sant Jaume d'Enveja. El primer no està a primera línia de mar, ni és un lloc luxós; però es menja bon peix en un ambient molt autèntic! És un raconet total, el segon és un lloc més formal on es menja molt bon producte i el tercer té més de 40 especialitats d'arrossos.

Un bon allotjament rural al mig dels camps d'arròs és la Masia Tinet. Només té 6 habitacions, és moníssima i ells son un encant. Val la pena dormir allà per integrar-vos a l'entorn.

Si necessiteu i/o voleu ajuda en la organització de l'escapada, no dubteu en enviar-me un mail!

Duració:

La duració depèn de l'experiència seleccionada.


Vistes
Nens

Els hi encanta!


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *