• Menu
  • Menu

Escapada Horseshoe Bend


Escapada Horseshoe Bend

Accès

Es pot deixar el cotxe al pàrquing públic (8$ per persona) i accedir caminant al mirador que hi ha a dalt.

Tot i que el trajecte és només d'un kilòmetre, recomanen dur barret i aigua a l'estiu, doncs la calor és molt forta. També s'ha de portar sabata còmode. Hi ha molta sorra que dificulta la caminada.

El vigilant que hi ha a l'entrada demana que s'abstinguin d'anar-hi els que pateixen vertigen. Les alçades son importants.


Horseshoe Bend
Arizona (Estats Units)
Web: https://horseshoebend.com/

Ningú m'havia parlat de Horseshoe mai. De fet, ho vaig descobrir per casualitat mirant el Google Maps planificant la visita a Antelope Canyon. I menys mal, perquè no m'hagués perdonat marxar d'Arizona sense veure-ho! Antelope i Horseshoe estan molt a prop; vol dir que es pot aprofitar per visitar les dues coses a la mateixa escapada.

Hi ha quatre opcions per visitar-ho:

  • Una de les més comuns, és veure el Horseshoe navegant pel riu Colorado; és a dir, des de baix. Hi ha moltes barques que surten de Lake Powell. Jo no ho vaig fer per manca de temps, però penso que és una bona opció.
  • La menys econòmica i menys assequible, és sobrevolar el Horsehoe en avioneta. Aquesta opció ha de ser un somni fer-la; però si el pressupost és limitat, recomano que es prioritzi sobrevolar el Grand Canyon.
  • Una opció que ha de ser autèntica és la ruta de senderisme que fa un indi Navajo.
  • La més típica, perquè és la més ràpida i més econòmica, és accedir en cotxe i gaudir de les vistes des del mirador natural que hi ha a dalt.

Sempre que viatjo, vaig justa de temps. Intento visitar el màxim de coses possibles i el temps m'acaba condicionant. En aquest cas, vaig decidir escollir la última de les quatre opcions; però penso que el millor és fer una combinació de la primera i la última.

Les vistes des de dalt son fantàstiques. Hi ha molts debats sobre quina és la millor hora per visitar Horseshoe. Hi ha gent  que diu al migdia i hi ha gent que diu quan baixa el sol. Suposo que qualsevol hora té el seu encant. Jo ho vaig veure per la tarda, una mica abans de que el sol baixes i la llum estava brutal.

Vaig caminar per tot el perímetre. L'escenari canvia depenent d'on estàs: és un sinuós meandre que dibuixa el riu Colorado entre canons i que està a 400 metres per sota dels meus peus. Després vaig seure allà on em va agradar més i vaig estar uns minuts només observant. Res més.

És una meravella de la naturalesa que, com el seu nom indica, té forma de ferradura.

Duració:

Es pot fer lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes, pero portant barret i aigua.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies