• Menu
  • Menu

Escapada Horseshoe Bend


Escapada Horseshoe Bend

Accès

Es pot deixar el cotxe al pàrquing públic (8$ per persona) i accedir caminant al mirador que hi ha a dalt. Tot i que el trajecte és només d’un kilòmetre, recomanen dur barret i aigua a l’estiu, doncs la calor és molt forta. També s’ha de portar sabata còmode. Hi ha molta sorra que dificulta el caminar. El vigilant que hi ha a l’entrada demana que s’abstinguin d’anar-hi els que pateixen vertigen. Hi ha molta alçada.


Horseshoe Bend
Arizona (Estats Units)
Telf: (+1) 928 608 6200
Web: https://www.nps.gov/glca/planyourvisit/horseshoe-bend.htm

Ningú m'havia parlat mai de Horseshoe. De fet, ho vaig descobrir per casualitat mirant Google Maps planificant la visita a Antelope Canyon i a aquesta zona dels Estats Units. I menys mal, perquè no m'hagués perdonat marxar d'Arizona sense veure-ho! Antelope i Horseshoe estan molt a prop. Es pot aprofitar per visitar les dues coses a la mateixa escapada.

Hi ha quatre opcions per visitar-ho:

  • Una de les més comuns, és veure el Horseshoe navegant pel riu Colorado; és a dir, des de baix. Hi ha moltes barques que surten de Lake Powell. Jo no ho vaig fer per manca de temps, però penso que és una bona opció. Hi ha diferents marines que ofereixen llogar barques o excursions com Antelope Point Lake Powell i Antelope Point Marina, entre altres. També hi ha l'opció de recorre'l en kayak.
  • La menys econòmica i menys assequible, és sobrevolar el Horseshoe en avioneta. Aquesta opció ha de ser un somni fer-la; però si el pressupost és limitat, recomano que es prioritzi sobrevolar el Grand Canyon. Papillon és l'empresa que vaig contractar pel Grand Canyon i em consta que també sobrevolen el Horseshoe
  • Hi ha una ruta de senderisme ben senyalitzada per fer per lliure i també hi ha una ruta amb un indi Navajo. No he trobat informació d'aquesta última, però ha de ser molt autèntica. 
  • La més típica, perquè és la més ràpida i més econòmica, és accedir en cotxe al pàrquing i gaudir de les vistes des del mirador natural que hi ha a dalt.

Sempre que viatjo, vaig justa de temps. Intento visitar el màxim de coses possibles i el temps m'acaba condicionant. En aquest cas, vaig decidir escollir la última de les quatre opcions; però penso que el millor és anar amb temps suficient per viure les quatre opcions.

Les vistes des de dalt son fantàstiques. Hi ha molts debats sobre quina és la millor hora per visitar Horseshoe. Hi ha gent  que diu al migdia i hi ha gent que diu quan baixa el sol. Suposo que qualsevol hora té el seu encant. Jo ho vaig veure per la tarda, una mica abans de que el sol baixes i la llum estava brutal.

Vaig caminar per tot el perímetre que està a 400 metres d'alçada. L'escenari canvia depenent d'on estàs: és un sinuós meandre que dibuixa el riu Colorado entre canons. Després vaig seure allà on em va agradar més i vaig estar uns minuts només observant. Res més.

És una meravella de la naturalesa que, com el seu nom indica, té forma de ferradura. És visita obligada si esteu a Arizona!

Si sou dels que necessiteu estar connectats inclús a l'estranger, compreu la targeta eSIM de US a Holafly abans de marxar. Us aplicaran un 5% de descompte per venir de Raconets.

Si necessiteu i/o voleu ajuda en la organització de l'escapada, no dubteu en enviar-me un mail!

Duració:

Es pot fer lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes, pero portant barret i aigua.
S'ha de vigilar pel risc de l'alçada.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *