• Menu
  • Menu

Hotel “El Convent 1613”


Hotel “El Convent 1613”

Accès

L’hotel està al mig de La Fresneda i disposa de pàrquing propi.


Calle Convento, 1 La Fresneda
Terol (Espanya)
Telf: (+34) 978 854 850
E-mail: hotel@hotelelconvent.com
Web: https://hotelelconvent.com/

Anava especialment il·lusionada a conèixer "El Convent 1613". Tot el que havia vist o llegit m'havia agradat i el fet de que antigament fos un convent em provocava especialment.

La història explica que el convent original estava ubicat a 6Km del nucli urbà i que les inclemències i l'austeritat de l'època varen ser la causa que van provocar el seu abandonament. Va ser aleshores que es va decidir traslladar-lo al poble, al mig de La Fresneda. Les obres del nou convent van començar al 1593 i es van finalitzar al 1613. Per poder fer part de l'hotel, han rehabilitat completament el que quedava de l'església (sense sostre, ni altar, ni campanar, però amb les capelles intactes), el pou, l'aljub del claustre i moltes restes de muralles i paviments.

Al 1999 una família del Matarraña (província de Terol) decideix fer un canvi radical de vida i s'aventura, amb molta il·lusió, en un projecte que, no ens enganyem, era arriscat: obrir les portes del convent perquè tots tinguem la oportunitat de viure'l i veure'l. Jo no puc fer res més que felicitar-los. Gràcies a ells ara podem dormir en un antic claustre o sopar en una antiga església convertida en un restaurant. Bestial.

Els jardins estan repartits en diferents racons independents. Les dues zones principals son la piscina i el claustre. La primera és la que està més allunyada de l'hotel. M'atreveixo a dir que potser és la zona on es pot gaudir de més tranquil·litat. La segona és una meravella. De debò, el claustre enganxa. Té un encant que no et deixa marxar d'allà. Hi ha diferents espais que conviden a estar-hi; senzillament per llegir o xerrar.

De l'interior, el primer que s'ha de veure és el restaurant (l'antiga església). Observeu-lo, sense pressa, des de dalt i des de baix. Vidre i ferro encaixen impecablement amb l'estructura antiga regalant-nos un disseny extraordinari. Té molta força. La resta de l'edifici (recepció i sales d'estar) son totalment rústiques i això fa que encara guanyi més protagonisme el restaurant. Els dormitoris son amplis i tenen totes les comoditats (wifi, televisió, aire condicionat, etc).

El servei és fantàstic, però vull fer menció especial a la Sandra... entregada en cos i ànima a que tot vagi com ha d'anar. Va per feina i prioritza la satisfacció del client per sobre de tot. Si parleu amb ella, us recomanarà llocs per visitar i us farà fer dues visites a La Fresneda... no us perdonarà que no la veieu de dia i de nit. I... sabeu què? Té raó.

Hotelet amb un encant especial ubicat en un entorn que enamora a qui el coneix.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *