• Menu
  • Menu

Restaurant "La Plassohla"


Restaurant "La Plassohla"

Via Laietana, 49 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: (+34) 935 045 100
E-mail: laplassohla@goutrouge.com
Web: https://www.laplassohla.com/

Tenia moltes ganes d'anar-hi. Em va provocar moltíssim llegir que el Romain Fornell (Café Turó, La Taverna del Mar i Caelis) estava fent creacions divertides de gastronomia a l'hotel Ohla. Hi vaig anar i, com sempre, vaig gaudir de valent!

El restaurant està ubicat a la planta baixa de l'hotel. És atrevit i elegant.

El celler és enorme i modern alhora. Està a l'entrada, just a un costat de les escales. Vidre, alumini i vins. Res més. Al costat del celler hi ha la barra on es pot menjar i tenir vistes a la cuina... vaja!... aquelles coses que tant apreciem els que ens agrada la gastronomia: poder veure als artistes creant! Just davant hi ha una llarga filera de taules petites. Sofàs a una banda i cadires a l'altre. Gots de colors, llums estridents i obres abstractes a les finestres... no és massa convencional!

Tipus: tapes i platets d'autor. Innovació sense oblidar la tradició... molt  a l'estil del Romain.

  • Amanida de tonyina amb 4 tipus de tomàquets i base de salmorejo - Em va encantar la idea del salmorejo com a base. Tot i que el tomàquet ja és un producte refrescant per si mateix, el salmorejo encara li dóna un punt més. És un plat perfecte per l'estiu.
  • Tàrtar de tonyina amb salsa ponzu, almívar de cítrics i caviar d'oli - Fantàstica posta en escena per un tàrtar. Plat elegant. La barreja de gustos de la tonyina amb els cítrics em va semblar fascinant i ja no diguem la barreja de textures amb el caviar d'oli!
  • Ostres en tempura amb fulla d'ostra, llima i maonesa japonesa - Plat sorprenent. Mai havia provat unes ostres en tempura i menys amb un toc oriental... plat per plorar! Un dels plats estrella, sense dubte.
  • Croquetes de pernil i croquetes de gambes amb maonesa de gambes i gambes fregits - Delicioses. Les meves preferides? les de gambes. Em va semblar molt original la base de maonesa.
  • Bacallà a la catalana amb espinacs, panses, pinyons i chutney de mango - Obra d'art al plat! Aquest és un clar exemple de que ofereixen plats tradicionals innovats. El chutney de mango és el contrast que li dóna força al plat. Genial!
  • Arròs mar i muntanya amb calamar, pernil cruixent, musclos i sobrassada - Un altre dels plats estrella. Arròs amb pernil, musclos i sobrassada? Doncs sí! Molt gustós.
  • Garrinet amb salsa de iogurt i préssec - El garrinet ha estat cuinat a baixa temperatura. Es nota amb el gust concentrat; però penso que el iogurt i el préssec li donen el punt fresc necessari. Bona trobada!
  • Mouse de pera amb xocolata blanca - Juguen amb l'engany! No us explicaré el secret, però sí que us recomano que el tasteu!
  • Cheese cake amb coulis, mousse, i gelat de gerds - Intens i bestial. M'encanta.

Lloc fantàstic a Barcelona per compartir platets d'autor.

Preu: Mitjà. De 25€ a 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies