• Menu
  • Menu

Restaurant “La Plassohla”


Restaurant “La Plassohla”

Via Laietana, 49 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: (+34) 935 045 100
E-mail: laplassohla@goutrouge.com
Web: https://www.laplassohla.com/

Tenia moltes ganes d'anar-hi. Em va provocar moltíssim llegir que el Romain Fornell (Café Turó, La Taverna del Mar, Café Emma, Casa Leopoldo i Caelis) estava fent creacions divertides de gastronomia a l'hotel Ohla. Hi vaig anar i, com sempre, vaig gaudir de valent!

El restaurant està ubicat a la planta baixa de l'hotel. És atrevit i elegant.

El celler és enorme i modern alhora. Està a l'entrada, just a un costat de les escales. Vidre, alumini i vins. Res més. Al costat del celler hi ha la barra on es pot menjar i tenir vistes a la cuina... vaja!... aquelles coses que tant apreciem els que ens agrada la gastronomia: poder veure als artistes creant! Just davant hi ha una llarga filera de taules petites. Sofàs a una banda i cadires a l'altre. Gots de colors, llums estridents i obres abstractes a les finestres... no és massa convencional!

Tipus: tapes i platets d'autor. Innovació sense oblidar la tradició... molt  a l'estil del Romain.

  • Amanida de tonyina amb 4 tipus de tomàquets i base de salmorejo - Em va encantar la idea del salmorejo com a base. Tot i que el tomàquet ja és un producte refrescant per si mateix, el salmorejo encara li dóna un punt més. És un plat perfecte per l'estiu.
  • Tàrtar de tonyina amb salsa ponzu, almívar de cítrics i caviar d'oli - Fantàstica posta en escena per un tàrtar. Plat elegant. La barreja de gustos de la tonyina amb els cítrics em va semblar fascinant i ja no diguem la barreja de textures amb el caviar d'oli!
  • Ostres en tempura amb fulla d'ostra, llima i maonesa japonesa - Plat sorprenent. Mai havia provat unes ostres en tempura i menys amb un toc oriental... plat per plorar! Un dels plats estrella, sense dubte.
  • Croquetes de pernil i croquetes de gambes amb maonesa de gambes i gambes fregits - Delicioses. Les meves preferides? les de gambes. Em va semblar molt original la base de maonesa.
  • Bacallà a la catalana amb espinacs, panses, pinyons i chutney de mango - Obra d'art al plat! Aquest és un clar exemple de que ofereixen plats tradicionals innovats. El chutney de mango és el contrast que li dóna força al plat. Genial!
  • Arròs mar i muntanya amb calamar, pernil cruixent, musclos i sobrassada - Un altre dels plats estrella. Arròs amb pernil, musclos i sobrassada? Doncs sí! Molt gustós.
  • Garrinet amb salsa de iogurt i préssec - El garrinet ha estat cuinat a baixa temperatura. Es nota amb el gust concentrat; però penso que el iogurt i el préssec li donen el punt fresc necessari. Bona trobada!
  • Mouse de pera amb xocolata blanca - Juguen amb l'engany! No us explicaré el secret, però sí que us recomano que el tasteu!
  • Cheese cake amb coulis, mousse, i gelat de gerds - Intens i bestial. M'encanta.

Lloc fantàstic a Barcelona per compartir platets d'autor.

Preu: Mitjà. De 25€ a 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *