• Menu
  • Menu

Restaurant “Les Capçades”


Restaurant “Les Capçades”

Accès

A la carretera d’accés a Horta de Sant Joan, abans d’arribar al poble, a ma dreta hi ha la indicació.


Partida de Capçades, s/n Horta de Sant Joan
Tarragona (Espanya)
Telf: (+34) 977 435 555
E-mail: contacte@hotellescapcades.com
Web: http://www.hotellescapcades.com

Vaig parlar de l'hotel "Les Capçades" temps enrere. Un lloc únic amb gent única. Vaig escriure, amb el màxim detall possible, el que vaig viure allà; però em vaig guardar un secret per mi (el seu restaurant). I penso que ja és hora de destapar-lo.

Un dels punts més importants de qualsevol hotel és la seva gastronomia. Un bon hotel ha d'estar recolzat per una bona cuina. I aquest n'és un clar exemple. Estava segura que hi menjaria bé; però el que no m'esperava era trobar-me una cuina tan avantguardista.

El menjador és més aviat clàssic. Res crida l'atenció; excepte l'enorme finestral que regala unes magnífiques vistes cap al jardí. Tots els detalls estan molt cuidats. Les taules, amb les seves estovalles blanques i els gots vermells, conviden a seure-hi per començar el festival!

El restaurant està dedicat a la obra del pintor Manuel Pallarés que és fill d'Horta de Sant Joan i que va ser amic de Pablo Picasso. Detalls que roben el cor...

Està obert de dijous a diumenge només als vespres pels clients de l'hotel i pels no clients que hagin fet reserva prèvia.

Tipus: cuina de temporada elaborada. Ofereixen un menú degustació de 6 plats a on intenten utilitzar sempre productes de proximitat. A la carta de vins hi té molt protagonisme la D.O. Terra Alta.

  • Cogombre amb cloïsses i jalapeños - Servit en una llauna petita. Presentació impecable. Contrast de gustos que em va sorprendre molt. Em va encantar que aquest fos el primer plat perquè em va donar pistes de que son atrevits amb les combinacions. Un dels plats estrella.
  • Tonyina en Tataki amb crema d'espàrrecs blancs, salsa ponzu i cireres amb pebre Timut - He vist a diferents restaurants el salmó amb salsa ponzu, però amb la tonyina mai! Bestial la barreja amb la finíssima salsa d'espàrrecs blancs i brutal la cirera tallada a quarts. Un altre dels plats estrella... chapeau per la creativitat!
  • Bacallà amb poma, api i cansalada - Plat elegant. Tot i que el bacallà és de màxima qualitat, el que li dona força al plat és, sens dubte, la cansalada. Deliciós.
  • Melós de vedella amb gelée de farigola compota de pera i gingebre i salsa formatge parmesà - Contrast de gustos que té força. La salsa de parmesà és deliciosa i el gelée de farigola li dona el punt refrescant. Plat molt elaborat.
  • Gerds amb gelat de romaní casolà - El gelat el fan ells! Molt bona proposta per acabar l'àpat.
  • Petit four perfecte.

Em va encantar tot: que siguin atrevits amb les barreges i que siguin respectuosos amb el producte de proximitat. Fantàstic!

Aprofiteu la visita per fer l'excursió al Convent de Sant Salvador! Gaudireu d'unes vistes meravelloses a Horta de Sant Joan, que és un dels destins a destacar de la Terra Alta.

Vistes
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment