• Menu
  • Menu

Hotel “Edelweiss”


Hotel “Edelweiss”

Accès

L’hotel està a l’entrada de Camprodon i te pàrquing propi.


Crta. Sant Joan, 28 Camprodon
Girona (Espanya)
Telf: (+34) 972 740 614
E-mail: infohoteledelweiss@gmail.com
Web: https://www.hoteledelweiss.cat/

Feia molts anys que no anava a Camprodon, en guardava molts bons records i tenia moltes ganes de tornar-hi. Quan em va sortir la oportunitat de passar-hi un cap de setmana, vaig estar pensant molt en l'allotjament. No volia equivocar-me.

Necessitava un lloc on encant i tradició anessin de la mà. Volia trobar un raconet que tingués història, amb ànim de muntanya però confortable i còmode alhora. Demanava molt i ho vaig trobar.

"Edelweiss" està ubicat a l'entrada de Camprodon; de fet, està a la primera rotonda. Tot i així, s'arriba al centre en una agradable caminada en menys de 10 minuts. La ubicació és bona. Està a la distància perfecte per arribar al poble en pocs minuts i a la distància perfecte per gaudir de la tranquil·litat que ofereix no estar al bell mig.

Des de fora, l'hotel es sobri. És un bloc rectangular de tres pisos amb les finestres impecablement pintades de blanc. Està molt cuidat. El petit jardinet que hi ha a l'entrada llueix unes plantes que es veuen mimades i el cartell de les 4 estrelles custodia la porta.

Una vegada dins, el Gerard us farà sentir com a casa. Ell te la màxima de fer que tothom estigui a gust, tant dins com fora de l'hotel i es desviu per aconseguir-ho. S'ofereix per tot i inclús ajuda a descobrir la zona explicant els secrets més ben guardats.

A la planta baixa hi ha la recepció, el menjador i la sala d'estar. Tot és molt rústic. Les parets, el sostre i el terra son de fusta. Impossible que el lloc tingui més caliu! La sala d'estar no és massa gran. Té sofàs clàssics i una tranquil·litat que convida, no em pregunteu per què, a llegir durant una tarda sencera.

Al pis de dalt de tot, hi ha una suite i una sala de reunions per empreses (de 80 metres quadrats) amb una taula llarga per 25 persones i sortida a una terrassa privada. La resta d'habitacions son totes del mateix estil. Bastant amples, amb llits i capçals de fusta, escriptori, TV i un petit balcó. L'estil és clàssic i el canvia entre elles és el color de les cortines i els cobrellits.

Una de les millors coses de l'hotel és, sense dubte, l'esmorzar. És un bufet d'embotits típics catalans. Son espectaculars i les truites de patata una perdició. Començar el dia amb el pa ben sucat amb tomàquet i aquests embotits... no té preu! No marxeu sense provar la coca també!

Els que sigueu amants de l'esqui de muntanya, tingueu present que l'hotel està ubicat a 20Km de l'estació Vallter 2000. De fet, al mateix hotel tenen un lloc per guardar els esquis i ofereixen el forfait amb un 10% de descompte.

Els que no us agradi aquest esport de muntanya, podeu aprofitar per visitar Camprodon que és meravellosa i fer rutes amb bicicleta o a cavall per aprofundir en el coneixement de la zona. El Gerard us contractarà les activitats que necessiteu. També tenen acords amb un càmping que hi ha proper per poder llogar l'SPA o amb l'ajuntament per fer ús de la piscina municipal.

Tot l'hotel disposa de wifi gratuït pels tecno addictes.

En temporada alta és un hotel concorregut. Recomano reservar habitació previament.

Un lloc amb encant a l'alçada de Camprodon.

Categoria: 4
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *