• Menu
  • Menu

Restaurant “El Convent 1613”


Restaurant “El Convent 1613”

Accès

S’accedeix per carretera fins La Fresneda.

El restaurant està a l’hotel que està ubicat al mig del poble.


Calle Convento, 1 La Fresneda
Terol (Espanya)
Telf: (+34) 978 854 850
E-mail: hotel@hotelelconvent.com
Web: https://restaurant.hotelelconvent.com/

Quan vaig escriure sobre l'hotel "El Convent 1613" de La Fresneda vaig fer una menció especial al restaurant. Només pel fet de que estigui ubicat a una antiga església, ja s'ho mereix.

Estèticament, em va semblar fascinant. Però el que més em va apassionar és veure com han respectat l'arquitectura per aconseguir un espai ple de contrasts: modernitat vs història. Disseny extraordinari amb vidre i ferro convivint amb les columnes de l'antiga església. De fet, les parets encara llueixen pintures originals del 1613.

Cal veure'l des de dalt i des de baix. És d'aquells llocs que ensenyen que les coses es veuen molt diferents quan les mires des de diferents perspectives.

El protagonista de la part de baix és, sense dubte, el pati. Té molta lluminositat, una font i està farcit de plantes. Al voltant del mateix, separat per vidres, hi ha diferents espais. Inclús hi ha alguna sala a on es pot gaudir de més privacitat. A la part de dalt, a part de les taules del restaurant, també hi ha zones habilitades com a sales d'estar.

A tot arreu es respira tranquil·litat.

Tipus: cuina tradicional amb productes de temporada i pinzellades d'altres cultures.
  • Torrada de guacamole casolà amb salmó i tapenade - Petit entrant que serveix de mostra per veure la qualitat del producte que ofereixen. La olivada li dona un contrast perfecte.
  • Salmorejo - Sopa freda de tomàquets i alls amb gelat de formatge i terra de sàlvia i sobrassada. Un dels plats estrella. El gelat de formatge em va agradar tant que vaig demanar repetir-lo.
  • Foie amb préssec - Foie d'ànec a la planxa amb préssec a la vainilla sobre pa d'espècies. Un altre dels plats estrella. El foie és una de les meves debilitats i aquest està boníssim. El contrast amb la dolçor del préssec em va encantar. El pa d'espècies, tot i que té la seva personalitat, no anul·la el gust del foie.
  • Lluç amb verduretes - Suprema de lluç del port de Celeiro farcida de verduretes amb crema de vermut i festucs. Plat elegant i lleuger que es complementa perfectament amb la crema.
  • Hamburguesa casera de xai especiat amb salsa tzatziky de iogurt, cogombre i compota d'oliva negra - Em va encantar la barreja.
  • Mousse de xocolata - Deliciós. Tot i que he de dir que va quedar eclipsat pels altres dos postres.
  • Flam de romaní - Perfecte el punt de romaní!
  • Pa de pessic de lavanda - El tercer plat estrella de la nit. Brutal.

Disposen d'una amplia carta de vins. I no oblideu que, a part del bar i del restaurant, podeu demanar prendre el vi o qualsevol infusió als jardins del claustre, davant d'una llar de foc o a qualsevol dels salons que hi ha amagats per l'hotel. Aquesta és una de les avantatges de que estigui ubicat a un hotel.

El servei és fenomenal. Son molt simpàtics, estan pendents de tot i no aclaparen gens. Aquesta alegria la transmeten als hostes. Gran lloc!

Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *