• Menu
  • Menu

Escapada Cayo Playuela y Playuelita


Escapada Cayo Playuela y Playuelita

Accès

Cayo Playuela i Playuelita estan a una illa del Parc Nacional de Morrocoy.

Només es pot accedir amb barca. Les barques es contracten (amb el conductor) a qualsevol de les marines (ports) que hi ha al mateix Parc.


Parque Nacional Morrocoy
Falcón (Veneçuela)

He dit en moltes ocasions que Morrocoy va ser un descobriment per mi.

Hi ha destins de Veneçuela, com Los Roques, que tenen fama mundial. Tothom ho coneix encara que sigui d'oïdes; però qui coneix Morrocoy? Ja ho vaig escriure a la publicació de Playa Mero: penso que els mateixos veneçolans no en parlen massa perquè no es descobreixi aquest secret que tenen tan ben amagat.

Em vaig allotjar a "El Paraíso Azul", posada encantadora des d'on es pot gaudir d'una de les millors vistes del Parc Nacional de Morrocoy. És el lloc ideal per gaudir de la posta de sol i d'un vespre tranquil; però durant el dia no us hi quedeu. Aprofiteu cada segon per veure els "cayos". N'hi ha moltíssims i tots son autèntics paradisos. És molt difícil escollir-ne un. Deixeu-vos portar per les recomanacions dels de la posada. Jo els hi vaig fer cas i, de fet, vaig contractar totes les excursions amb ells.

Cayo Playuela i Playuelita és un destí quasi perfecte per passar-hi un dia de platja fascinant.

Vaig sortir de la "Marina Costa Azul". És un club nàutic o port esportiu i està ubicat a pocs metres de la posada. Em van portar, des de la posada fins la marina, en un 4x4 carregat amb una nevera plena de gel i begudes, el pícnic per passar el dia i les tovalloles.

Una vegada tot carregat al "peñero" (així és com anomenen allà a les barques amb els seus conductors), només vàrem necessitar 10 minuts de navegació per arribar a un canal fet per manglars. Era la primera vegada que veia els manglars tan a prop! I just quan estava al·lucinant més, de sobte, m'adono que aquest caminet ens porta a la part de darrera de la platja. Meravellós! L'arribada ja em va captivar.

La "paradeta" me la van preparar a Playuelita, que és la platja que hi ha, mirant cap al mar, a l'esquerra. Allà els mateixos tripulants del "peñero" s'encarreguen de llogar el para-sol i les hamaques. Ho organitzen tot i et deixen amb el menjar i les begudes. Playuelita és una platja de sorra fina molt blanca i aigua turquesa. És un autèntic paradís. Els veneçolans tenen la costum de posar-se tots junts. Això, per un europeu, que sempre busca la intimitat i allunyar-se de les aglomeracions, és fantàstic. Em vaig ubicar a un dels extrems i vaig gaudir d'un tros de platja només per mi. La calor és molt forta i l'aigua és força calenta. Vaig arribar a buscar l'ombra...

Cayo Playuela és una altre història. Està ubicat just a l'altre banda de la platja; és a dir, mirant al mar, a la dreta. És un altre paradís, però menys còmode. És més verge. No és un lloc per gaudir d'un dia de platja perquè hi ha roques i l'accés a l'aigua no és fàcil. Aquí sí que no hi ha absolutament ningú. És preciós per fer fotos i per seure a gaudir d'un paisatge meravellós. Res més.

El pla perfecte és passar el dia a Playuelita i després caminar fins Cayo Playuela per gaudir de més tranquil·litat encara.

Hi vaig passar un dia inoblidable.

Podeu enviar-me un mail si necessiteu ajuda amb l'organització!

Si voleu marxar a Veneçuela amb la targeta SIM ja comprada, la podeu sol·licitar a Holafly i obtindreu un 5% de descompte per venir de Raconets!

Duració:

Un dia sencer és suficient per veure les dues platges.
És millor aprofitar la resta de dies per veure les altres platges/illes de la zona. És un paradís.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *