• Menu
  • Menu

Hotel "Terradets"


Hotel "Terradets"

Accès

Està a la mateixa carretera que uneix Camarasa amb Tremp, C-13.

La carretera està en bon estat i l'hotel té pàrquing pròpi.


Ctra. Balaguer - Tremp C-13, km 75 Cellers
Lleida (Espanya)
Telf: (+34) 973 651 120
E-mail: info@hotelterradets.com
Web: https://www.hotelterradets.com/

Sóc una enamorada del Congost de Mont-rebei. L'havia vist, per terra, fent una ruta de senderisme; però ara tenia ganes de viure'l i veure'l des del mateix riu. Necessitava tenir una altre perspectiva de la majestuositat del lloc i hi vaig organitzar una escapada.

De jove anava sovint al llac de Terradets a veure-hi competició d'esquí aquàtic (esport que practico a Ventalló i al Canal Olímpic de Catalunya) i em sonava que hi havia un hotel a tocar del llac. Quan vaig esbrinar que encara estava obert, em va semblar bona idea anar-hi a dormir. Per una banda, tindria una mica de melancolia del passat (cosa que, de tant en tant, m'encanta) i per l'altre m'allotjava ben a prop del que seria el meu objectiu del cap de setmana.

L'hotel està ubicat a la mateixa carretera. Tres edificis de diferents estils i enganxats l'un a l'altre són l'hotel, la cafeteria i el restaurant. La veritat és que, des de fora, no llueix massa. Però creieu-me i entreu per demanar una habitació amb vistes al llac. Les habitacions son moníssimes. No son massa grans, però estan perfectament restaurades i son molt còmodes. Tenen uns tons càlids que transmeten tranquil·litat i, el més important, estan molt netes.

El que fa especial a l'hotel és, sense dubte, les vistes al llac. Tots els minuts que no vaig estar dormint, els vaig passar asseguda a la cadira del balcó observant la preciositat de les vistes: el llac amb les muntanyes al fons. Natura, silenci, una llum especial i molta pau. Això és el que vaig sentir. La llum va canviant l'escenari d'una manera màgica. Al vespre no es veu el mateix que al matí ni a la tarda i, sincerament, no puc escollir-ne un de sol. Em quedo amb la imatge dels tres.

Des de l'habitació també es veu la piscina. És gran. Al voltant de la mateixa hi ha taules, on serveixen begudes, i hamaques, on hi vaig fer una becaina memorable. Des del meu punt de vista, hi ha una gran diferència entre les zones comuns de l'hotel i les habitacions. Em quedo amb aquestes últimes.

Tant si aneu amb fills, com amb la parella o amics, no dubteu en demanar assessorament de totes les activitats que podeu fer al voltant. Hi ha mil opcions molt provocadores: curs d'orientació amb caiac, excursió amb caiac fins a una cova i visita a la mateixa, senderisme, rutes ciclistes, visita al parc astronòmic del Montsec, el tren dels llacs, etc. Es fa difícil escollir-ne una!

Vaig aprofitar la meva estada per fer parapent amb l'empresa "Entrenúvols". Era una experiència que sempre havia volgut fer i mai havia tingut la valentia suficient. Sempre li estaré agraïda al Jordi Marquillas per ajudar-me a viure una de les millors experiències que he viscut mai!

Al mateix hotel, però dos edificis més enllà, hi ha el restaurant "Del Llac" on ofereixen cuina contemporània amb arrels a la cuina tradicional. 

Destaco les habitacions amb vistes i la ubicació immillorable de l'hotel.

Tot i que l'hotel és gran, depèn de l'època pot estar ple. Recomano reservar habitació prèviament.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

1 comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies