• Menu
  • Menu

Hotel “Terradets”


Hotel “Terradets”

Accès

Està a la mateixa carretera que uneix Camarasa amb Tremp, C-13.

La carretera està en bon estat i l’hotel té pàrquing pròpi.


Ctra. Balaguer - Tremp C-13, km 75 Cellers
Lleida (Espanya)
Telf: (+34) 973 651 120
E-mail: info@hotelterradets.com
Web: https://www.hotelterradets.com/

Sóc una enamorada del Congost de Mont-rebei. L'havia vist, per terra, fent una ruta de senderisme; però ara tenia ganes de viure'l i veure'l des del mateix riu. Necessitava tenir una altre perspectiva de la majestuositat del lloc i hi vaig organitzar una escapada.

De jove anava sovint al llac de Terradets a veure-hi competició d'esquí aquàtic (esport que practico a Ventalló i al Canal Olímpic de Catalunya) i em sonava que hi havia un hotel a tocar del llac. Quan vaig esbrinar que encara estava obert, em va semblar bona idea anar-hi a dormir. Per una banda, tindria una mica de melancolia del passat (cosa que, de tant en tant, m'encanta) i per l'altre m'allotjava ben a prop del que seria el meu objectiu del cap de setmana.

L'hotel està ubicat a la mateixa carretera. Tres edificis de diferents estils i enganxats l'un a l'altre són l'hotel, la cafeteria i el restaurant. La veritat és que, des de fora, no llueix massa. Però creieu-me i entreu per demanar una habitació amb vistes al llac. Les habitacions son moníssimes. No son massa grans, però estan perfectament restaurades i son molt còmodes. Tenen uns tons càlids que transmeten tranquil·litat i, el més important, estan molt netes.

El que fa especial a l'hotel és, sense dubte, les vistes al llac. Tots els minuts que no vaig estar dormint, els vaig passar asseguda a la cadira del balcó observant la preciositat de les vistes: el llac amb les muntanyes al fons. Natura, silenci, una llum especial i molta pau. Això és el que vaig sentir. La llum va canviant l'escenari d'una manera màgica. Al vespre no es veu el mateix que al matí ni a la tarda i, sincerament, no puc escollir-ne un de sol. Em quedo amb la imatge dels tres.

Des de l'habitació també es veu la piscina. És gran. Al voltant de la mateixa hi ha taules, on serveixen begudes, i hamaques, on hi vaig fer una becaina memorable. Des del meu punt de vista, hi ha una gran diferència entre les zones comuns de l'hotel i les habitacions. Em quedo amb aquestes últimes.

Tant si aneu amb fills, com amb la parella o amics, no dubteu en demanar assessorament de totes les activitats que podeu fer al voltant. Hi ha mil opcions molt provocadores: curs d'orientació amb caiac, excursió amb caiac fins a una cova i visita a la mateixa, senderisme, rutes ciclistes, visita al parc astronòmic del Montsec, el tren dels llacs, etc. Es fa difícil escollir-ne una!

Vaig aprofitar la meva estada per fer parapent amb l'empresa "Entrenúvols". Era una experiència que sempre havia volgut fer i mai havia tingut la valentia suficient. Sempre li estaré agraïda al Jordi Marquillas per ajudar-me a viure una de les millors experiències que he viscut mai!

Al mateix hotel, però dos edificis més enllà, hi ha el restaurant "Del Llac" on ofereixen cuina contemporània amb arrels a la cuina tradicional. 

Destaco les habitacions amb vistes i la ubicació immillorable de l'hotel.

Tot i que l'hotel és gran, depèn de l'època pot estar ple. Recomano reservar habitació prèviament.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment