• Menu
  • Menu

Volar amb Windoor Realfly


Volar amb Windoor Realfly

Accès

Està ubicat al Centre Comercial Splau de Cornellà.


Av. Baix Llobregat 100 Cornellà de Llobregat
Barcelona (Espanya)
Telf: (+34) 930 022 700
Web: https://www.windoor-realfly.com/

Havia llegit que hi ha un túnel de vent a Empuriabrava, havia vist algunes fotos i algun vídeo; i la veritat és que em despertava certa curiositat, però no havia aprofundit en el tema. Quan em van convidar a la inauguració del de Barcelona, no sabia ben be de què anava.

Windoor va obrir el primer túnel de vent a la capital catalana el Desembre del 2019. Te 14 metres d'alçada i 4,30 metres de diàmetre. Destaca per la seva instal·lació innovadora que permet volar en un entorn totalment segur. L'eficiència energètica, la qualitat de l'aire, l'aïllament acústic i la capacitat de refredament són algunes de les qualitats tècniques més destacades del túnel de vent de Barcelona que està dotat amb una tecnologia alemanya pionera.

No us enganyaré si us dic que em feia cert respecte viure l'experiència en primera persona; però el fet que portin 7 anys amb el d'Empuriabrava obert i treballant moltíssim, em generava certa confiança.

Te més de 1.900 m2 d'instal·lacions (molt modernes) amb diferents sales equipades per realitzar esdeveniments de qualsevol tipus, una zona de restauració, diferents ambients chill out amb música en directe i vestidors. M'agrada molt com ells mateixos diuen que es tracta d'una instal·lació social pensada perquè el públic gaudeixi de diferents activitats, a banda del vol que és l'eix vertebrador. Volen ser més que un túnel i ho son.

Qui no ha somiat mai amb volar? Petits i grans. Tots ho hem fet. Ells fan que el nostre somni es converteixi en realitat. El més xulo de tot és la versatilitat de l'esport. El pot practicar qualsevol persona que tingui més de 4 anys. I es pot practicar com a aficionat novell o com a esportista professional. La diferència entre ambdós perfils és abismal. Uns fan el que poden per mantenir-se i els altres fan unes piruetes que et deixen amb la boca oberta.

Té una tecnologia molt puntera en simuladors de caiguda lliure; per això molts esportistes la utilitzen per entrenar en un entorn òptim i sense turbulències. La velocitat del vol varia en funció de l'experiència del volador. Pot anar des dels 150 km/h necessaris perquè un nen voli i els 290 km/h per un volador expert.

Em va encantar l'ambient que hi vaig veure. Em van captivar amb els seus valors de compromís, responsabilitat, perseverança, qualitat, transparència, innovació i esperit d'equip. És just per això que ho recomano com a activitat de les empreses per Team Building.

Cada any organitzen The Wind Games, que és la competició més mediàtica del món. Un dia aniré a veure-ho.

La visita segueix un procediment impecablement marcat. Després del registre, et porten cap a la sala de briefing on un dels instructors fa la classe teòrica de tot el que s'ha de saber per volar. Una vegada s'acaba la classe teòrica, s'ha d'anar al vestuari on cal posar-se el vestit de vol i on hi ha taquilles per deixar la bossa i el mòbil. I d'aquí, cap al túnel!

El vol és fascinant. Vaig tenir sensació de descontrol en tot moment. No em vaig moure cap a on volia. Vaig tocar dos cops amb la panxa al terra i unes quantes vegades la paret de vidre, però és molt divertit. El monitor està, en tot moment, controlant. Et deixa fer però està a prop per si un cas. A mi em va tocar el Carlos i va tenir una paciència brutal. Al final em va proposar un twister (pujar en espiral fins a dalt de tot) i l'emoció va ser tremenda.

Quan s'acaba el vol, hi ha la possibilitat de comprar les fotos i els vídeos. Suposo que no cal que us digui que ho recomano totalment, oi? El record és fantàstic.

Hi ha diferents opcions de vol: Wind2 (1 persona / 2 vols), Wind4U (1 persona / 2 vols de doble duració) i Wind10 (1 persona / 5 vols de doble duració). Consulteu la seva web per saber els preus.

És una activitat divertidíssima per fer amb la família, amb amics o amb els amics de la feina!

Si voleu contractar l'activitat, només m'heu d'enviar un mail!

Una evidència de la diferència entre els monitors i jo... ;-(

 

Duració:

Depèn del vol contractat.


Nens

Sense problemes si és a partir de 4 anys.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *