• Menu
  • Menu

Restaurant “Bacaro”


Restaurant “Bacaro”

Carrer Jerusalem, 6 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: (+34) 931 156 679

Amagada a un carrer petit darrera del Mercat de la Boqueria hi ha aquesta taverna veneciana que val la pena visitar.

La porta és discreta. No crida massa l'atenció; de fet, si no m'hi haguessin portat, no hi hagués entrat. Passada la porta verda, un local d'aspecte curiós et fa sentir còmode des del primer moment. És d'aspecte informal, però cuidat alhora. La decoració és molt variada; res del que hi ha encaixa amb el del seu costat... però tot junt li dona un caire simpàtic.

Personalment, m'agrada més el primer pis. S'hi accedeix per una escala de fusta molt rústica. A dalt, hi ha dos ambients separats, però connectats alhora. Les taules de fusta i les fotos del Carib li donen un encant especial. El local és acollidor i divertit.

Ells son molt amables. No els importa "perdre" temps explicant els plats amb detall, cosa que em va encantar. Ho viuen amb passió i així ho transmeten als clients. Tal i com em van explicar els plats, els hagués demanat tots!

Tipus: cuina veneciana amb barreja sorprenent de bons productes. La carta canvia cada temporada.

  • Amanida tèbia de calamars a la planxa amb fonoll, api, pecorino, pinyons i olives calamata - És, sense dubte, un dels plats estrella. Molt refrescant. El contrast de gustos la fa deliciosa.
  • Pappardella amb ragu a la Genovesa i formatge pecorino - Un altre dels plats estrella. La pasta la serveixen al punt perfecte i el ragu és molt gustós. Ningú hauria de marxar sense provar-lo!
  • Passatelli amb rossinyols i rúcula - La salseta estava boníssima. Tot i que aquest plat em va semblar més "pesat" que els altres, és totalment recomanable. 
  • Carbonara de Mare - Ravioli amb musclos i calamars. Plat molt gustós. 

M'atreveixo a dir que és un dels millors llocs on he menjat pasta de Barcelona, després del "Xemei". 

La carta de vins està formada, majoritàriament, per vins italians. 

El restaurant és petit i sempre està ple. Recomano, reservar taula amb antelació.

Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *