• Menu
  • Menu

Allotjament “Can Lamat”


Allotjament “Can Lamat”

Accès

S’accedeix per carretera en bon estat.

Hi ha pàrking propi.


Carretera C-13, Km. 90 Talarn
Lleida (Espanya)
Telf: (+34) 622 915 800
E-mail: info@canlamat.com
Web: https://www.canlamat.com/

"Can Lamat" és un lloc diferent.

Remenant per Instagram, vaig veure una foto d'una infinity pool a sobre d'un riu. Em va cridar molt l'atenció. Estic acostumada a veure fotos d'hotels luxosos amb piscines desbordants a sobre del mar, però mai ho havia vist a sobre d'un riu. Aquest tret diferencial ja em va captivar; però quan vaig esbrinar que es tracta d'un allotjament d'un sol apartament, vaig caure rendida! Això és una senyal inequívoca d'exclusivitat i de raconet autèntic.

A vegades, les fotos de les xarxes son enganyoses. Hi ha piscines o platges que semblen paradisíaques perquè no hi ha ningú. Després quan hi vaig, estan plenes de gent i no tenen res a veure amb la imatge que em vaig fer prèviament. Per això va significar tant per mi que "Can Lamat" només tingues un apartament. La conclusió a la que vaig arribar és que la piscina es pot gaudir de forma exclusiva i sense compartir-la amb ningú. Per mi, és el seu plat estrella.

La casa està amagada. Des de la carretera quasi no es veu. És de color vermell atrevit. A dalt hi viu l'amo, el Sheki, i a baix hi ha l'apartament que té accés directe al jardí. Té dues estances per poder gaudir de l'exterior. La primera és més senzilla però més còmode. És una taula petita amb vistes cap al jardí. Personalment, prefereixo la taula que està a sota de la parra i des de la que hi ha vistes meravelloses al riu. Està més integrada a la natura.

Per dins, tot és rústic. Zero luxes, però amb un encant bestial. El capçal del llit és un tronc de fusta i les tauletes de nit són dos tamborets. Tot està molt pensat, molt endreçat i net. L'apartament te cuina i un petit menjador. Per sopar, un bon pla és anar a Tremp.

A l'exterior hi ha diferents espais amb diferents ambients. Al voltant de la piscina i al jardí hi ha hamaques per poder gaudir d'una estoneta de calma amb vistes espectaculars. Baixant unes escaletes, hi ha un replà amb una taula rodona i dues cadires ideal per gaudir de la tarda. Més amagat hi ha una petita llacuna amb un buda. És el centre energètic de la casa. Demaneu al Sheik que us en parli i demaneu-li també que us faci "el joc" de les pedres!

Seguint les seves indicacions, vaig anar a una cala que hi ha al costat. És una cala de roques amb arbres que arriben a l'aigua. Sense gent, és un lloc meravellós a on es pot gaudir d'aigua transparent i de molta tranquil·litat. Aprofitar per banyar-se aquí és un luxe.

A només 45 minuts en cotxe hi ha el Congost de Mont-rebei. Ja he manifestat en diferents ocasions que és un dels meus destins preferits de Catalunya. Val la pena apropar-se i viure'l tant per terra com pel riu (publicaré el post en breu). És meravellós. Si teniu oportunitat, visiteu-lo a la primavera o estiu. Fóra d'aquestes èpoques, hi fa fred.

En breu, també faré una publicació del recorregut que vaig fer per carretera començant a "Can Lamat" i acabant a l'"Hotel SPA Pessets" de Sort. Em vaig quedar amb ganes de fer la visita guiada de Les botigues de Salàs de Pallars. Quan vaig arribar, ja estava tot ple! Senterada, La Pobleta de Bellveí, Montcortés, Bretui, Paramea, Gerri la Sal... no hauria parat!

Al tenir un sol apartament, és recomanable reservar-lo amb temps.

"Donde en vez de recordar los días, recuerdas los momentos"

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *