• Menu
  • Menu

Escapada voltants de Knoxville


Escapada voltants de Knoxville

Accès

Vaig arribar a Tennessee, des de Newark, amb avió.


Knoxville
Tennessee (Estats Units)

La meva "wish list" de destins a visitar és immensa i just Knoxville no hi és. Ni el tenia ubicat al mapa, ni hi havia res per la zona que em cridés l'atenció. Però tenia un esdeveniment personal allà i vaig decidir passar-hi tres dies.

Vaig volar, amb una companyia petita americana, des de l'Aeroport Internacional de Newark (New Jersey) fins al McGhee Tyson Airport, ubicat al sud de Knoxville. Dues hores de vol separen ambdós aeroports. Per les enormes distàncies dels Estats Units, aquest vol és relativament ràpid.

Una vegada allà i amb el cotxe de lloguer carregat, vaig agafar la carretera direcció Harrogate. S'ha de vorejar Knoxville i anar direcció nord. En una hora de conducció, ja em vaig adonar que això és l'Amèrica profunda. És el Tennessee autèntic que hem vist tots a les pel·lícules.

La primera aturada no va poder ser més encertada. La gana apretava i aquell restaurant de carretera era perfecte. Sense ni mirar la carta ni preus, sabia que era el lloc on havia de menjar. "Lil's Jo's BBQ" és el típic restaurant de fusta a on s'escolta música country des del mateix pàrking. Un "Open" gegant i una porqueta conviden a entrar. Dins s'ha aturat el temps. Les taules son de 4 persones, les cadires son bancs alts que donen certa privacitat. Una senyora d'avançada edat em va recomanar el plat estrella. Òbviament, li vaig fer cas sense entendre de què em parlava. Em va portar un plat combinat que no tornaria a menjar mai més, però que em va saber a glòria: una espècie de lacón amb patates fregides, anells de ceba arrebossats i una torrada. "Allí donde fueres, haz lo que vieres". Primera aturada: èxit total.

A mitja hora del restaurant, un cop creuat Maynardville i abans d'arribar a Tazewell, hi ha la casa d'Airbnb que vam llogar. La casa és fantàstica. És de fusta i te un porxo amb gronxadors que ja ho valen tot! És bastant gran: tres dormitoris dobles i tres banys. El menjador i la cuina son enormes. Ha de ser molt xulo anar-hi a l'hivern amb el jardí nevat i la llar de foc encesa. Si la tinguessin una mica més neta, seria perfecte.

Si esteu per la zona, encara que no hi tingueu cap lligam personal, us recomano entrar a la LMU (Lincoln Memorial University). L'entrada impressiona. Els edificis son senyorials i els jardins estan impecablement cuidats. Em va semblar preciosa. Caminar per allà em va donar pau.

Per sopar, al "Sagebrush Steakhouse" donen una carn boníssima. Va ser aquí on em vaig assabentar que la carn de la zona és reconeguda al comptat. Estava deliciosa.

Després d'aquest àpat vaig anar a un centre comercial que està obert 24 hores i vaig corroborar que estava a la Amèrica més profunda. A les prestatgeries, al costat de les canyes de pescar, hi ha els revòlvers i les escopetes que es venen sense cap tipus de llicència. Vaig anar a dormir impactada.

L'endemà volia passar el dia a les Great Smoky Mountains National Park; però, un cop més, les distàncies als Estats Units em van trair. Vaig arribar fins l'entrada del parc a l'hora de dinar i quan vaig veure que ja no tenia temps de veure'l, vaig decidir anar al Pigeon Forge. És una avinguda ample on es pot viure aventures emocionants. Hi ha museus, espectacles i atraccions a ambdós costats de la carretera. El primer que em vaig trobar va ser el WonderWorks Pigeon Forge que és una casa que està al revés. És un parc d'atraccions per a la ment. Combina educació i entreteniment amb més de 100 exposicions pràctiques que desafien la ment i desencadenen la imaginació. El següent, Beyond the Lens! Family Fun és un conjunt d'exposicions interactives amb una aventura totalment immersiva d'última generació. Just al davant, hi ha el Titanic Museum dins d'una reproducció gegant del vaixell. El parc és enorme. Em vaig quedar al Hollywood Wax Museum i penso que encara em quedava un 80% més de parc per veure. Pigeon Forge és un lloc molt turístic, però molt curiós de veure. És molt bestia. Just a la sortida, hi ha el Tanger Outlets Sevierville. Les marques americanes es troben a preu molt reduït.

Tornant cap a la zona de Harrogate o Tazewell, que és on teníem el Airbnb, vam decidir anar a un petit poble, Cumberland Gap, a sopar a la taverna "Angelo's in the gap". És un lloc senzill, amb taules i tamborets de fusta on donen menjar de batalla a preu econòmic. És freqüentat per la gent del poble i hi ha música en directe. Va ser un encert total.
 

L'endemà, després de l'esdeveniment personal, vaig dinar al restaurant italià "Gondolier" i ja vaig posar rumb cap a Lancaster.

Si necessiteu i/o voleu ajuda en la organització de l'escapada, no dubteu en enviar-me un mail!

Si voleu marxar a US amb la targeta SIM ja comprada, la podeu sol·licitar a Holafly i obtindreu un 5% de descompte per venir de Raconets!

Duració:

Es pot estar tot el temps que un desitgi o pugui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *